Libnet.ro
UNICEF

21:00

KCNA: Kim Jong Un si Donald Trump au convenit sa intensifice dialogul privind denuclearizarea

Hotnews Hotnews,
 KCNA: Kim Jong Un si Donald Trump au convenit sa intensifice dialogul privind denuclearizarea

Liderul nord-coreean Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump au convenit, in cadrul reuniunii de duminica, sa intensifice dialogul pentru a face progrese in denuclearizarea Peninsulei Coreene, a anuntat luni mass-media de stat nord-coreeana, potrivit Mediafax care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump, primul presedinte american care a vizitat Coreea de Nord. Ce a vorbit cu Kim Jong-un. VIDEO

Donald Trump si Kim Jong-un s-au intalnit, duminica, in zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud. intalnirea a avut loc dupa ce presedintele SUA a anuntat pe contul de Twitter ca vrea sa se vada cu liderul suprem nord-coreean. Trump a devenit primul presedinte american in functie care paseste pe teritoriul Coreei .

Donald Trump si Kim Jong-un s-au intalnit. Trump a intrat in Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si liderul suprem nord-coreean s-au intalnit duminica in zona dem.

Trump l-a invitat pe liderul nord-coreean in SUA si anunta reluarea negocierilor pe tema programului nuclear Kim Jong Un se declara optimist

Presedintele Donald Trump a declarat ca l-a invitat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un sa viziteze Statele Unite, la scurt timp dupa ce a mers alaturi de acesta pe teritoriul Coreii de Nord, o premiera pentru un presedinte american, relateaza duminica AFP si Reuters, scrie Agerpres.

Trump, intalnire cu Kim Jong Un in Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a intrat in Coreea de Nord, astazi, unde a facut cativa pasi alaturi de liderul acestei tari, Kim Jong Un.

Kim Jong Un a acceptat o intalnire cu Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a acceptat sa aiba, astazi, o intalnire cu presedintele american Donald Trump la frontiera intercoreeana, relateaza AFP.

intalnire de gradul zero intre Trump si Kim Jong Un: vor sa dea mana pentru pace la granita dintre cele doua Corei

Kim Jong Un a acceptat invitatia de ultim moment al lui Donald Trump de a se intalni la granita dintre cele Corei, liderul american sperand sa relanseze procesul de a apropiere cu regimul lovit de sanctiuni internationale.

Trump se ofera sa se intalneasca cu Kim Jong Un in zona demilitarizata in acest weekend

Presedintele american, Donald Trump, a declarat sambata ca doreste sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong Un in acest weekend in zona demilitarizata DMZ), la granita dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, anunta Reuters.

VIDEO Kim Jong-un s-a intalnit cu seful Casei Albe in zona demilitarizata dintre cele doua Corei. Dictatorul nord-coreean, invitat la Washington

Presedintele american Donald Trump si liderul suprem nord-coreean s-au intalnit duminica in zona demilitarizata, aflata la frontiera dintre cele doua Corei. Trump devine astfel primul presedinte al SUA care paseste in Coreea de Nord.

Trump, invitatie pe Twitter pentru Kim Jong Un. Ma voi intalni cu el la granita sa-l salut si sa-i strang mana

Donald Trump, aflat la intalnirea G20 din Osaka, l-a invitat pe liderul nord coreean, printr-o postare pe Twitter, la o intalnire in zona demilitarizata din peninsula coreeana.

Donald Trump, primul presedinte american care a mers pe teritoriul Coreei de Nord. Este o zi minunata pentru lume

Presedintele american Donald Trump a intrat mergand pe jos duminica in Coreea de Nord. Trump a facut cativa pasi alaturi de liderul tarii Kim Jong Un si fiind astfel primul presedinte american care a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )