Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump, in razboi deschis cu spionii americani

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, in razboi deschis cu spionii americani

Cu o saptamana inainte de investirea sa, la 20 ianuarie, presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump se afla intr-o polemica dura cu serviciile secrete, fapt nemaiintalnit pana acum la predecesorii sai, in timp ce legaturile sale cu Rusia necesita inca lamuriri, comenteaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump, in razboi cu mass-media americana: Presedintele ales al Statelor Unite a refuzat sa raspunda intrebarii unui jurnalist de la Buzzfest acuzand ca scrie stiri false (VIDEO)

Donald Trump a tinut miercuri seara ultima conferinta de presa inainte de a fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie. Printre subiectele abordate s-au numarat.

Actrita Nicole Kidman, mesaj pentru americani: Trebuie sa-l sustinem pe presedintele ales, Donald Trump

Nicole Kidman si-a exprimat parerea despre alegerea lui Donald Trump intr-un interviu acordat pentru BBC. Actrita, care are dubla cetatenie, australiana si americana, a marturisit ca are pareri.

Au fost anuntate proteste la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie

Mii de demonstranti urmeaza sa se prezinte la Washington saptamana viitoare pentru proteste cu scopul de a opri investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, au declarat organizatorii acestui manifest, citati de Reuters.

Donald Trump, in pozitie de lupta inainte de preluarea mandatului

Pus in dificultate dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora ar putea fi santajat de Moscova, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a lansat atacuri dure in prima sa conferinta de presa de la alegerea in functie.

Donald Trump isi numeste ginerele in postul de consilier principal la Casa Alba

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, va ocupa postul de consilier principal in cadrul Administratiei SUA, sub conducerea presedintelui Donald Trump.

Donald Trump l-a inlocuit pe crainicul care anunta, prin traditie, inca din anul 1957, numele presedintelui SUA. Trump a ales un crainic de baseball

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a renuntat, pentru ceremonia lui de investitura, la serviciile crainicului Charles Brotman, care a pus vocea la momentul festiv al preluarii mandatului prezidential inca din anul 1957.

Premierul Theresa May: Autorul raportului compromitator despre Donald Trump nu mai lucreaza de multi ani pentru Guvernul Marii Britanii

Christopher Steele, autorul raportului cu materiale compromitatoare pe care Rusia le-au avea despre Donald Trump, nu a mai lucrat de multi ani pentru Guvernul britanic, a declarat, vineri dupa-amiaza, premierul Marii Britanii, Theresa May.

Rafael Nadal afirma ca nu ii place stilul arogant al lui Donald Trump

Presedintele american ales, Donald Trump, nu este pe placul fostului numar 1 mondial in tenis, spaniolul Rafael Nadal, care a recunoscut vineri ca nu este un adept al stilului arogant al miliardarului, scrie AFP.

Miliardarul SOROS are de ce sa fie SUPARAT pe Donald TRUMP: Vezi ce suma incredibila a pierdut dupa alegerile din SUA

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari dupa ce bursa de valori a crescut brusc in urma victoriei neasteptate a lui Donald Trump, in alegerile prezidentiale desfasurate.

Consilierul pentru securitate nationala al lui Donald Trump va efectua o vizita in Romania

Ambasada Romaniei la Washington a anuntat, joi seara, ca ambasadorul George Maior l-a felicitat telefonic pe generalul american Michael T. Flynn pentru nominalizarea la functia de consilier pentru securitate nationala in viitoare administratie a presedintelui-ales Donald Trump. Flynn a acceptat invitatia ambasadorului roman de a face o vizita in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )