Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, schimbator ca vremea: Presedintele ales al SUA se gandeste sa pastreze prevederile programului Obamacare si a laudat-o pe Hillary Clinton (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, schimbator ca vremea: Presedintele ales al SUA se gandeste sa pastreze prevederile programului Obamacare si a laudat-o pe Hillary Clinton (VIDEO)

In primul interviu oferit dupa ce a fost ales presedinte al Statelor Unite, Donald Trump pare total schimbat. Daca in campania electorala declaratiile lui au socat si scandalizat, in. continuă pe B1

Cine sunt femeile care l-au ajutat pe controversatul republican Donald Trump sa devina presedintele Statelor Unite, in ciuda discursului ofensator din campanie

Din analiza rezultatelor scrutinului de marti, s-a constatat ca zeci de mii de femei 53% din femeile albe cu drept de vot, potrivit sondajelor de la iesirea de la urne l-au ales pe Donald Trump, jucand, astfel, un rol esential in victoria sa. Cotidianul american The New York Times a intervievat mai multe femei care l-au sustinut pe democrat, pentru a vedea de ce l-au ales.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Mari scaderi pe pietele financiare, din cauza riscului tot mai mare ca Donald Trump sa devina presedintele SUA

Pietele financiare din intreaga lume inregistreaza scaderi semnificative, alimentate de posibilitatea unei victorii a lui Donald Trump, scriu agentiile internationale de presa.

Serviciile secrete i-au sfatuit, in mod eronat, pe demnitarii europeni sa refuze ipoteza ca Donald Trump va deveni presedintele SUA |OPINIE DW

In contextul luptei stranse dintre candidata democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care s-au confruntat pentru a ajunge al 45-lea presedinte al SUA, numerosi lideri europeni nu au fost rezervati in a-l critica dur pe omul de afaceri american, pe tot parcursul campaniei electorale, pentru pozitia controversata fata de imigratie, de acordurile cu statele europene, afirmatiile sexiste si discriminatorii la adresa femeilor si minoritatilor.

Declaratia lui Donald Trump despre interzicerea musulmanilor in SUA a fost stearsa de pe pagina lui

Echipa lui Donald Trump a sters declaratiile facute de presedintele SUA pe site-ul lui in ceea ce priveste interzicerea intrarii musulmanilor in Statele Unite, potrivit The Independent. Pagina care.

Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact .

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru numirea in functie de presedinte al SUA, asigurandu-l ca Romania se angajeaza ferm sa aprofundeze, si pe viitor, cooperarea bilaterala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare Presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in care isi exprima disponibilitate de a colabora cu acesta in promovarea obiectivelor comune .

Donald Trump este noul presedinte al SUA: Ne vom intelege bine cu toate natiunile care vor sa se inteleaga bine cu noi

America a ales. Republicanul Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite dupa ce a castigat si votul in Winsconsin. Miliardarul a obtinut 276 de voturi, iar contracandidata sa democrata Hillary Clinton 218. Un candidat are nevoie de minim 270 de electori pentru a castiga alegerile prezidentiale in SUA.

12 schimbari importante care s-au petrecut in cateva ore dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump va deveni, oficial, presedintele SUA abia in ianuarie 2017, dar in doar cateva ore de la anuntarea rezultatelor scrutinului de marti, au inceput sa apara unele schimbari. The Independent a facut un top al celor mai importante.

Schimbare tectonica la Casa Alba: Donald Trump, Presedinte

Si ceea ce nimeni nu credea ca se intampla e pe cale sa se petreaca: dupa Brexit, Donald Trump a ajuns Presedintele SUA. Schimbarea de la Casa Alba se anunta tectonica si arata cum este de fapt America, ne semnaleaza faptul ca lumea s-a schimbat profund si ca trebuie sa realizam acest adevar. Ne-am culcat cu Clinton sigur presedinte si ne-am trezit cu procentele inversate dramatic la nivelul opus, cu Trump Presedinte.

Ce cred americanii stabiliti in Romania despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte

Donald Trump a fost ales, marti, in functia de presedinte a Statelor Unite. Acest rezultat din alegerile prezidentiale a surprins pe toata lumea, atat in America cat si in restul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )