Libnet.ro
UNICEF

19:00

Donald Trump, in urma atentatului de la Orlando: Am avut dreptate!

Antena3 Antena3,
Donald Trump, in urma atentatului de la Orlando: Am avut dreptate!

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a transmis duminica, la cateva ore dupa atacul dintr-un club de noapte din Orlando soldat cu 50 de morti, ca a avut dreptate in legatura cu. continuă pe Antena3

Schimbare radicala de atitudine a lui Donald Trump. Ce s-a intamplat cu candidatul republican pentru sefia SUA

Donald Trump, care probabil va fi candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din SUA, pare sa fi adoptat o pozitie mai moderata si mai serioasa decat pana acum, desi unii.

Donald Trump schimba foaia. Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba adopta un ton mai moderat in discursuri

Schimbare drastica de atitudine politica venita din partea lui Donald Trump. La ultimul sau discurs, candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, a parut sa adopte o pozitie.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton apara dreptul femeilor la avort si il acuza pe Donald Trump ca este sexist

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, a plasat vineri apararea intransigenta a dreptului la avort in centrul campaniei sale, descriindu-l pe adversarul sau republican Donald Trump drept un sexist si un dusman al drepturilor femeilor, relateaza agentia France Presse, preluata de dhnet. be.

Hillary Clinton si Donald Trump se dueleaza pe Twitter (FOTO)

Hillary Clinton, a lansat joi o petitie pe Twitter impotriva contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, pentru ca acesta sa-si stearga contul de pe reteaua de socializare, potrivit EFE. Prin tweet-ul.

Donald Trump, imitat de Meryl Streep. Actrita a surprins pe toata lumea (VIDEO)

Actrita Meryl Streep a reusit sa-l imite si pe Donald Trump, dupa ce a jucat rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher si pe al activistei Emmeline Pankhurst. O sustinatoare declarata a democratei.

Zile grele pentru Donald Trump: Se pregateste o revolta impotriva lui

Liderii Partidului Republican care se opun candidaturii lui Trump la functia de presedinte al SUA pregatesc o revolta la Conventia formatiunii, programata in iulie. Opozantii mizeaza pe schimbarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )