Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Tusk, intrevedere cu Viktor Orban la Sibiu, inaintea Summit-ului (FOTO)

B1 B1,
Donald Tusk, intrevedere cu Viktor Orban la Sibiu, inaintea Summit-ului (FOTO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut, joi, o intrevedere la premierul ungar Viktor Orban, la Sibiu, inaintea inceperii Summit-ului informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea. continuă pe B1

Donald Tusk a vorbit iar in limba romana, la Sibiu! Ce le transmite romanilor

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a sustinut, la Sibiu, o conferinta de presa comuna, alaturi de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si de cel al Romaniei, Klaus Iohannis. Donald Tusk a vorbit din nou in limba romana si s-a aratat incantat de modul in care a fost organizat summit-ul de la Sibiu. Vreau sa ii [] .

Iohannis si Donald Tusk, la concertul de Ziua Europei de la Sibiu. Iohannis: Astazi Romania, prin voi, a dovedit ca este o tara primitoare

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, participa, joi seara, in Piata Mare din Sibiu, la concertul de Ziua Europei. Iohannis a urcat pe scena si le-a multumit sibienilor si sibiului care au facut o impresie foarte, foarte buna in Europa.

Fenomen neobisnuit pe cer la Sibiu, inaintea Summitului. Explicatia specialistilor (FOTO)

Sibiul reprezinta in aceste zile capitala Europei. Un fenomen aparte a atras atentia celor aflati la Summit, si nu numai. Este vorba despre unhalou care a aparut in jurul Soarelui la Sibiu,.

Donald Trump il va primi pe Viktor Orban in 13 mai la Casa Alba

Donald Trump il va primi in 13 mai pe premierul nationalist-conservator ungar Viktor Orban, care se numara printre rarii admiratori declarati ai presedintelui american in cadrul Uniunii Europene, a anuntat marti Casa Alba, citata de AFP.

Gazele romanesti din Marea Neagra vor fi pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban din 13 mai de la Washington

Visul primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 Mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

De ce vor fi gazele romanesti din Marea Neagra pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban de la Washington

Visul prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

INAINTEA SUMMITULUI DE LA SIBIU: Donald Tusk la consultari cu premierul suedez

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut o intrevedere cu premierul suedez, Stefan Lofven, inainte de Summitul de la Sibiu.

VIDEO Donald Tusk, un nou discurs in limba romana: M-am indragostit de Sibiu!

Presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, a declarat in conferinta de presa de la finalul summitului de la Sibiu ca liderii europeni au discutat despre prioritatile UE si ca in iunie va nominaliza viitorul presedinte al Comisiei. in ultima parte a discursului Tusk a vorbit din nou in limba romana si a marturisit ca pur si simplu m-am indragostit de Sibiu.

Donald Tusk, un nou discurs in limba romana: M-am indragostit de Sibiu!

Presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, a declarat in conferinta de presa de la finalul summitului de la Sibiu ca liderii europeni au discutat despre prioritatile UE si ca in iunie va nominaliza viitorul presedinte al Comisiei. in ultima parte a discursului Tusk a vorbit din nou in limba romana si a marturisit ca pur si simplu m-am indragostit de Sibiu.

VIDEO UPDATE Juncker: Donald Tusk a fost comparat cu Hitler si Stalin. Asa ceva este total inacceptabil. Trebuie sa combatem extremistii si populistii

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat marti, la Sibiu, ca Europa se confrunta cu o crestere fara precedent a atacurilor la persoana si a facut apel la combaterea extremistilor si a populistilor, in contextul alegerilor europarlamentare. El a spus ca, recent, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a fost comparat cu Hitler si Stalin, ceea ce este total inacceptabil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )