Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dorinel Munteanu incearca imposibilul cu Steaua in Cupa Ligii

Online Sport Online Sport,
Dorinel Munteanu incearca imposibilul cu Steaua in Cupa Ligii

Victorios la primul meci pe banca celor de la Astra Giurgiu, Dorinel Munteanu se gandeste sa rastoarne scorul nefavorabil inregistrat in prima mansa a semifinalei Cupei Ligii cu Steaua. continuă pe Online Sport

Dorinel Munteanu este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost numit antrenor al echipei Astra Giurgiu, in locul ucraineanului Oleg Protasov. Munteanu a semnat un contract pana in vara, cu optiune de prelungire.

Dorinel Munteanu, prezentat la Astra Giurgiu: Sunt responsabil de rezultate

Dorinel Munteanu a fost instalat, miercuri, la carma echipei Astra Giurgiu, unde are misiunea de a readuce formatia patronata de Ioan Niculae in lupta pentru pozitiile fruntase in Liga 1.

Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Astra Giurgiu: are contract pe trei luni

Vremea proiectelor a trecut in fotbalul romanesc. Pentru ca oricum antrenorii se schimba de la o etapa la alta, Astra i-a oferit lui Dorinel Munteanu un mini-contract, cu durata de trei luni.

OFICIAL: Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Dorinel Munteanu este noul antrenor al formatiei Astra, fostul international roman semnand o intelegere valabila pentru urmatoarele trei luni cu echipa din Giurgiu.

Dorinel Munteanu dezvaluie care este intelegerea cu Astra Giurgiu

Revenit in Liga 1 pentru a pregati Astra Giurgiu, una dintre pretentendele la titlu si la cupele europene, Dorinel Munteanu a dezvaluit pe ce perioada va semna cu echipa lui Ioan Niculae.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )