Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dorinel Munteanu a pus frana liderului din Rusia

Online Sport Online Sport,
Dorinel Munteanu a pus frana liderului din Rusia

Kuban Krasnodar a fost aproape de victorie, duminica seara, in fata lui Spartak Moscova, liderul la zi din campionatul Rusiei. continuă pe Online Sport

E OFICIAL Dorinel Munteanu, antrenorul lui Kuban Krasnodar.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost instalat oficial in functia de antrenor al echipei Kuban Krasnodar, a anuntat clubul din prima liga rusa, potrivit Mediafax. Munteanu, in varsta de 45 de ani, va fi ajutat la Kuban de secundul Gheorghe Mihali si de preparatorul fizic Yuksel Yesilova. Kuban, a terminat sezonul trecut pe locul 5, astfel ca anul acesta evolueaza in turul al treilea preliminar al Ligii Europa impotriva echipei Motherwell FC. Dorinel Munteanu a antrenat in returul sezonului .

Dorinel Munteanu instalat oficial la Kuban Krasnodar

Fostul international Dorinel Munteanu a fost instalat oficial pe banca tehnica a echipei Kuban Krasnodar dupa ce si-a rezolvat problemele contractuale cu formatia Mordovia Saransk.

Lady Gaga este acuzata ca a incalcat legile din Rusia!

Vitaly Milonov, un deputat din Sankt Petersburg, este cel care aduce aceste acuzatii la adresa artistei. Conform declaratiilor acestuia, Lady Gaga a incalcat legile de imigrare din Rusia. Se pare ca, in perioada turneului Monster Ball World Tour, artista ar fi vizitat Rusia in calitate de turist, sustinand insa si doua concerte in aceasta tara .

Ministerul Culturii din Rusia a interzis concertul unei trupe de punk-rock. Vezi ce a facut basistul cu drapelul rusesc

Ministerul Culturii din Rusia a interzis concertul unei trupe de punk-rock din Statele Unite dupa ce, anterior, unul dintre muzicieni a profanat, pe scena, drapelul rusesc. intr-un recital in Ucraina, basistul.

Bourceanu si Torje, doriti de Dorinel Munteanu la Kuban Krasnodar

Steaua ar putea ramane fara capitanul ei, care a fost pus in fruntea listei de transferuri de catre echipa rusa Kuban Krasnodar.

Subiectele weekendului Alerta terorista la nivel global/ Topul destinatiilor de vacanta preferate/ Respectarea drepturilor LGBT in timpul Olimpiadei din Rusia, motiv de ingrijoare pentru atleti/ Agentiile americane, frustrate ca NSA nu vrea sa imparta in

Capul de afis in presa internationala la finalul saptamanii a fost tinut de alerta globala emisa de Interpol si de avertizarea globala de calatorie data de SUA. In acest context, mai multe tari occidentale au decis sa isi inchida temporar ambasadele din mai multe state arabe, pentru cateva zile, de teama unui atac terorist. Apele au ramas agitate in Italia, dupa condamnarea lui Silvio Berlusconi la 4 ani de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, partidul fostului premier a inceput un razboi al nervilor cu principala forta de stanga, punand in pericol guvernul de mare coalitie care aduna forte din ambele parti ale spectrului politic. In plin sezon turistic, United Nations World Tourism Organization a facut public topul principalelor destinatii de vacanta din lume, pozitia fruntasa fiind detinuta de Franta, urmata de SUA si China. Vezi subiectele weekendului in articol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )