Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doru Stanculescu, la Sinteza Zilei: in anumite zone, alianta DA nu a disparut

Antena3 Antena3,
Doru Stanculescu, la Sinteza Zilei: in anumite zone, alianta DA nu a disparut

Maestrul Doru Stanculescu, participant la protestele de la Universitate, si-a exprimat parerea referitoare la ruperea USL. in aceasta seara, m-am imbracat de doliu, fiindca banuiam ca se va intampla. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Ce spuneau liderii USL in februarie 2011

In urma cu trei ani, studiul emisiunii Sinteza zilei ii gazduia pe cei trei lideri ai opozitiei - Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin - care tocmai parafasera protocolul USL. Astazi, alianta este.

Sinteza Zilei, lider de piata pe 23 februarie, cu Oana Stancu in studio

Mihai Gadea a avut-o invitata aseara, la Sinteza zilei, in cea de-a doua parte a emisiunii, pe jurnalista Oana Stancu. Aceasta a povestit telespectatorilor care este adevaratul motiv pentru care nu a mai.

Oana Stancu a vorbit despre batalia vietii ei. Declaratiile impresionante facute de jurnalista in emisiunea Sinteza Zilei

Oana Stancu, unul dintre cei cei mai buni jurnalisti de investigatie din Romania, a vorbit, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care o da pentru propria viata. Au fost.

Oana Stancu vorbeste despre batalia vietii ei, la Sinteza Zilei

Oana Stancu, unul dintre cei cei mai buni jurnalisti de investigatie din Romania, a vorbit, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care o da pentru propria viata.

Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile secrete PNL - PDL

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei imagini de la intalnirile secrete ale reprezentantilor PNL cu cei ai PDL, imagini ce demonstreaza apropierea dintre cele doua.

SINTEZA ZILEI. La multi ani, Mircea Badea! Ce surprize i-au fost pregatite realizatorului Antena 3

Cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei a avut parte de cateva surprize pregatite de Mihai Gadea. O pereche de pantofi rosii si o palarie care reprezenta un tort au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )