Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dosar penal pentru imprastierea pestei porcine africane in Ialomita. Prefectul Gigi Petre: O femeie a transportat un animal bolnav din Giurgeni la Bucu

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru imprastierea pestei porcine africane in Ialomita. Prefectul Gigi Petre: O femeie a transportat un animal bolnav din Giurgeni la Bucu

Pesta porcina face ravagii in judetul Ialomita si da batai de cap autoritatilor. Primul dosar penal privind raspandirea bolii a fost inregistrat la Inspectoratul de Politie Judetean. Prefectul Gigi Petre spune ca se fac verificari privind modul in care un animal din Giurgeni, unde a fost declarat primul focar, a ajuns la Bucu. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru imprastierea pestei porcine africane in Ialomita. Prefectul Gigi Petre: O femeie a transportat un animal bolnv din Giurgeni la Bucu

Pesta porcina face ravagii in judetul Ialomita si da batai de cap autoritatilor. Primul dosar penal privind raspandirea bolii a fost inregistrat la Inspectoratul de Politie Judetean. Prefectul Gigi Petre spune ca se fac verificari privind modul in care un animal din Giurgeni, unde a fost declarat primul focar, a ajuns la Bucu.

Controale in fermele de porci din judetul Buzau pentru depistarea pestei porcine africane

Veterinarii le recomanda crescatorilor de animale sasi ia toate masurile de siguranta pentru ca raspandirea pestei porcine in fermele lor i-ar putea duce la faliment. in momentul de fata, in tara au fost depistate peste 500 de focare, in opt judete.

Evolutia pestei porcine africane in Romania: 645 de focare, 8 judete afectate

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a prezentat situatia raspandirii virusului Pestei Porcine Africane PPA) pe teritoriul Romaniei.

Judetul Constanta, sub amenintarea pestei porcine africane: 27 de focare, 8 localitati in carantina

Centrul Local de Combatere a Bolilor a prezentat joi, 9 august, un bilant al situatiei raspandirii virusului pestei porcine africane in judetul Constanta. Noi focare de boala au aparut in ultimele zile.

Un dosar penal pentru ULTRAJ a fost deschis la Parchetul Tribunalului Bucuresti dupa agresarea a doi jandarmi si furtul unui pistol la protestul de vineri seara

Un dosar de ultraj a fost deschis in urma incidentelor din Piata Victoriei. Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la infractiunea de.

Decizie de ultima ora! Dosar penal pentru ultraj si sustragerea unei arme dupa incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a anuntat, sambata, ca, in urma evenimentelor produse in Piata Victoriei vineri seara, se efectueaza urmarirea penala intr-un dosar avand ca obiect.

Parchetul Bucuresti si Politia Capitalei au deschis un dosar penal pentru agresarea a doi jandarmi, furtul unei arme si tulburarea ordinii publice

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta ca efectueaza urmarirea penala intr- un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj agresiune asupra a doi lucratori de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor si munitiilor sustragerea unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice.

Bilantul pestei porcine africane. Anuntul facut de ANSVSA

Numarul focarelor de pesta porcina africana confirmate pe teritoriul Romaniei a ajuns la 645, acestea fiind active in opt judete din nord-vestul si sud-estul tarii, a anuntat, vineri, Autoritatea Nationala.

ANSVSA, reactie in criza pestei porcine africane

In urma informatiilor aparute in spatiul public, ANSVSA face urmatoarele precizari: Crescatorii de porci, operatorii din industria de profil, asociatiile de vanatori si pescari, gestionarii fondurilor de.

Criza pestei porcine: Autoritatile abia acum liciteaza serviciile de prevenire si eradicare a bolilor la animale

Romania se chinuie de doua luni cu o criza a pestei porcine care a dus la uciderea a zeci de mii de porci. Cu toate acestea, doar acum 13 directii sanitar-veterinare sunt in proces de licitatie pentru servicii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )