Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dosar penal pentru ucidere in culpa in cazul copilului care a murit dupa o anestezie la cabinetul stomatologic

B1 B1,
Dosar penal pentru ucidere in culpa in cazul copilului care a murit dupa o anestezie la cabinetul stomatologic

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul copilului care a murit dupa ce a fost anesteziat intr-o clinica stomatologica din Pitesti. Referitor la cazul copilului. continuă pe B1

Dosar penal pentru ucidere din culpa, in cazul copilului mort dupa anestezia la stomatolog

S-a schimbat incadrarea in cazul cercetarilor declansate de IPJ Arges in urma cu doua zile in cazul copilului caruia i s-a facut rau dupa o anestezie la stomatolog.

UPDATE: Cercetari pentru ucidere din culpa in cazul copilului decedat dupa o anestezie la dentist. Activitatea clinicii a fost suspendata

S-a schimbat incadrarea in cazul cercetarilor declansate de IPJ Arges in urma cu doua zile in cazul copilului caruia i s-a facut rau dupa o anestezie la clinica Teddy Care din Pitesti.

Colegiul Medicilor, declaratie revoltatoare: Ipotetic, parintele ar avea o vina in cazul copilului de 4 ani, bagat in coma dupa vizita la dentist

Presedintele Colegiului Medicilor Stomatologi, Dragos Stanciu, este de parere ca - in cazul copilului de patru ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o anestezie la stomatologie - si parintii pot avea o vina.

inca un dosar penal pe numele lui Viorel Morari. Procurorii il acuza de imbogatire ilicita si spalare de bani

Fostul sef al Procuraturii Anticoruptie Viorel Morari, arestat pentru abuz in serviciu si fals in acte publice, s-a ales cu inca un dosar penal. Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a anuntat ca Viorel Morari este acuzat de imbogatire ilicita si spalare de bani in proportii deosebit de bani. Fostul procuror risca pana la sapte ani de inchisoare.

Vicepresedinte CMS despre cazul copilului in moarte cerebrala dupa o anestezie: Din pacate, in stomatologie prevaleaza latura comerciala

Vicepresedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania, dr. Alexandru Bucur, spune, referitor la cazul copilului de 4 ani in moarte cerebrala dupa o anestezie generala la dentist, ca medicul anestezist era acreditat sa-si desfasoare activitatea in conditiile legii, dar nu in cabinetul stomatologic.

Victor Costache, despre cazul copilului ajuns in coma dupa o anestezie la dentist. Anestezia nu se poate face oriunde

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate, nefiind vorba de un fenomen punctual, ci de unul intalnit pe larg la nivel national.

Fagaras: Copil gasit mort la locul de joaca. Ce s-a intamplat cu fetita de 9 ani

Un copil de doar 9 ani a fost gasit fara suflare intr-un loc de joaca din Faragas, judetul Brasov. Autoritatile au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa. Totul s-a petrecut in seara de sambata, 8 februarie. Copil din Fararas, gasit mort la locul de joaca O fetita de doar 9 .

Copil de 9 ani, gasit mort intr-un loc de joaca din Fagaras

Un copil de noua ani a fost gasit, sambata seara, mort intr-un loc de joaca din Fagaras, judetul Brasov. Politistii si procurorii au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul copilului de 4 ani, care a intrat in coma dupa o vizita la dentist. Micutul este intubat

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa o vizita la dentist fiind internat in stare grava in Spitalul Clinic de Urgenta Copii Grigore Alexandrescu. Autoritatile anunta ca micutului i s-a facut anestezie totala desi cabinetul nu avea autorizatie pentru asa ceva. Clinica a fost amendata.

Sorina Pintea, despre cazul copilului mort dupa ce a fost anesteziat la stomatolog: Am convingerea ca medicul stia ca nu exista ATI in acel cabinet(VIDEO)

Sorina Pintea a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in perioada in care a fost ministru al Sanatatii, i-au fost aduse la cunostinta mai multe cazuri ale unor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )