Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorina Pintea, despre cazul copilului mort dupa ce a fost anesteziat la stomatolog: Am convingerea ca medicul stia ca nu exista ATI in acel cabinet(VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea, despre cazul copilului mort dupa ce a fost anesteziat la stomatolog: Am convingerea ca medicul stia ca nu exista ATI in acel cabinet(VIDEO)

Sorina Pintea a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in perioada in care a fost ministru al Sanatatii, i-au fost aduse la cunostinta mai multe cazuri ale unor. continuă pe B1

Dosar penal pentru ucidere din culpa, in cazul copilului mort dupa anestezia la stomatolog

S-a schimbat incadrarea in cazul cercetarilor declansate de IPJ Arges in urma cu doua zile in cazul copilului caruia i s-a facut rau dupa o anestezie la stomatolog.

Victor Costache, despre cazul copilului ajuns in coma dupa o anestezie la dentist. Anestezia nu se poate face oriunde

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate, nefiind vorba de un fenomen punctual, ci de unul intalnit pe larg la nivel national.

Vicepresedinte CMS despre cazul copilului in moarte cerebrala dupa o anestezie: Din pacate, in stomatologie prevaleaza latura comerciala

Vicepresedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania, dr. Alexandru Bucur, spune, referitor la cazul copilului de 4 ani in moarte cerebrala dupa o anestezie generala la dentist, ca medicul anestezist era acreditat sa-si desfasoare activitatea in conditiile legii, dar nu in cabinetul stomatologic.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul copilului de 4 ani, care a intrat in coma dupa o vizita la dentist. Micutul este intubat

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa o vizita la dentist fiind internat in stare grava in Spitalul Clinic de Urgenta Copii Grigore Alexandrescu. Autoritatile anunta ca micutului i s-a facut anestezie totala desi cabinetul nu avea autorizatie pentru asa ceva. Clinica a fost amendata.

UPDATE: Cercetari pentru ucidere din culpa in cazul copilului decedat dupa o anestezie la dentist. Activitatea clinicii a fost suspendata

S-a schimbat incadrarea in cazul cercetarilor declansate de IPJ Arges in urma cu doua zile in cazul copilului caruia i s-a facut rau dupa o anestezie la clinica Teddy Care din Pitesti.

Sorina Pintea, mesaj tulburator despre lupta cu boala. Din pacate, trebuie sa fac asta

Ganduri nenumarate si dureroase au adus-o intr-un impas fara precedent pe Sorina Pintea. Fostul ministru al Sanatatii se lupta cu o boala autoimuna, lucru despre care a vorbit recent. Ce grija adauga aceasta la toata povestea sa? Sorina Pintea, mesaj despre lupta cu boala Sorina Pintea este extrem de ingrijorata despre boala autoimuna de care .

Drama nestiuta a unui fost ministru. Sorina Pintea a fost la un pas de moarte

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost diagnosticata cu o boala grava autoimuna. Sorina Pintea a trait drama pacientului roman si a vorbit luni seara, la Antena 3, despre boala sa si tratamentul pe care il face.

Pericolele din OUG de privatizare in Sanatate. Sorina Pintea: M-a socat lipsa de transparenta!

Sorina Pintea a vorbit despre pericolele din OUG de privatizare a Sanatatii. Fostul ministru al Sanatatii este socat de lipsa de transparenta pe care o prezinta oamenii lui Orban.

Sorina Pintea a trait drama pacientului roman. Fostul ministru al Sanatatii, diagnosticat corect de al patrulea medic

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a lovit de o problema a sistemului medical, pe care si ea l-a condus: a primit diagnosticul corect abia dupa ce a consultat al patrulea medic, chiar daca la acel moment era chiar ministru.

Colegiul Medicilor, declaratie revoltatoare: Ipotetic, parintele ar avea o vina in cazul copilului de 4 ani, bagat in coma dupa vizita la dentist

Presedintele Colegiului Medicilor Stomatologi, Dragos Stanciu, este de parere ca - in cazul copilului de patru ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o anestezie la stomatologie - si parintii pot avea o vina.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )