Libnet.ro
UNICEF

20:31

Dosar de Politician: Mafia taxiurilor din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de Politician: Mafia taxiurilor din Romania (VIDEO)

Astazi o sa vorbim despre modalitatile netransparente prin care se fac legile in Parlament sau la Guvern. Dupa aparitia Ordonantei 13, opinia publica s-a inflamat iar romanii au iesit in. continuă pe B1

Gurista lui Dodon, antiRomanca Tarasiuk, a ajuns sa-si caute norocul la Antena1 din Romania (VIDEO)

O mai tineti minte pe antiRomanca Tarasiuk care spunea ca ea e doar moldoveanca si si-a luat a pasaportul roman doar pentru viza? Doar pentru audienta a venit acum la.

Dosar penal pentru ucidere din culpa, in tragedia din Muntii Retezat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Hateg au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpa, in cazul celor doi copii minune ai alpinismului romanesc, care si-au pierdut viata sambata, intr-o avalansa in Muntii Retezat.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Cum au votat cetatenii francezi din Romania si Republica Moldova in primul tur al alegerilor din Franta: Marine Le Pen nu se claseaza nici macar in primele trei locuri (FOTO)

Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat rezultatele provizorii ale votului cetatenilor francezi din Romania si Republica Moldova care au votat la circumscriptia consulara consulara de la ambasada.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Gestul minunat al unui veterinar din Romania i-a induiosat pe straini. A salvat o catelusa de la moarte sigura, sfidand pericolul

Gestul minunat al unui medic veterinar din Romania a ajuns cunoscut in lumea intreaga dupa ce presa straina a descris cu lux de amanunte cum a salvat o catelusa de la moarte sigura. Este.

Epidemia de rujeola din Romania a afectat deja 4.881 de persoane, dintre care 22 au decedat

Epidemia de rujeola din Romania, care a debutat la sfarsitul lunii septembrie 2016, a ajuns, vineri, la 4. 881 de cazuri, cu aproape 90 de imbolnaviri mai multe decat in saptamana precedenta, arata datele centralizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV cu concurenti vedete din Romania

Emisiunea Fort Boyard, concursul lansat in anii 90 si derulat in fortareata din stramtoarea Pertuis dAntioche, va fi realizata si difuzata, mai nou, de Pro TV, concurenti fiind vedete cunoscute din showbiz.

Romania fierbe: astazi, incep meciurile din Fed Cup. Ce s-a intamplat, in trecut, cand fetele au jucat cu britanicele

Lotul convocat de Ilie Nastase e format din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Sorana Carstea. Adevarul prezinta bilantul acestora in compania adversarelor din acest weekend.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )