Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Ferma Baneasa: DNA a pus sub sechestru urias pe averile lui Remus Truica si pe cea a Printului Paul

B1 B1,
Dosarul Ferma Baneasa: DNA a pus sub sechestru urias pe averile lui Remus Truica si pe cea a Printului Paul

DNA a pus un sechestru urias pe averile inculpatilor din dosarul Fermei Baneasa, pentru recuperarea unui prejudiciu urias de 500 de milioane de lei, informeaza B1 TV. Decizia vine dupa ce Remus Truica, printul Pa. continuă pe B1

Printul Paul, Truica si Andronic, trimisi in judecata in dosarul Ferma Baneasa. DNA cere arestarea preventiva a israelienilor Steinmetz si Silbertsein

Procurorii DNA au finalizat ancheta in dosarul retrocedarii Fermei regale Baneasa si au decis trimiterea in judecata a 22 de persoane si a societatii Reciplia. Printre cei deferiti justitiei se numara Printul Paul, Dan Andronic si afaceristul Paul Truica. in plus, procurorii cer din nou arestarea preventiva in lipsa a miliardarului Benjamin Steinmetz, a consultantului israelian Tal Silberstein si a afaceristului Moshe Agavi.

Peste 80 de terenuri, case, masini si conturi bancare sunt puse sub SECHESTRU in dosarul Ferma Baneasa

Peste 80 de terenuri cu suprafete cuprinse intre cateva sute de metri patrati si cateva zeci de mii de metri patrati, dar si imobile, autoturisme, conturi si actiuni au fost puse sub sechestru de procurorii DNA care au instrumentat dosarul Ferma Baneasa.

Remus Truica, printul Paul si Dan Andronic, trimisi in judecata in dosarul Ferma Baneasa

Omul de afaceri Remus Truica, printul Paul si Dan Andronic au fost trimisi in judecata, alaturi de alte persoane, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Ferma Baneasa.

Remus Truica si Printul Paul au fost trimisi in judecata in dosarul Ferma Baneasa (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a Printului Paul al Romaniei, a lui Remus Truica si a altor inculpati in dosarul privind retrocedarea Fermei Baneasa, informeaza B1.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )