Libnet.ro
UNICEF

19:31

Dosarul Gala Bute: Ce masuri cere DNA pentru inculpati. Aviz pozitiv al Comisiei Juridice pentru urmarirea penala a lui Ariton

România Liberă România Liberă,
Dosarul Gala Bute: Ce masuri cere DNA pentru inculpati. Aviz pozitiv al Comisiei Juridice pentru urmarirea penala a lui Ariton

Procurorii anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva pentru Cornel Resmerita si Rudel Obreja si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia, conform DNA. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

00- Directia Nationala Anticoruptie cere urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Fosta sefa de la Dezvoltare si Turism ar fi incercat sa obtina ilegal fonduri din bugetul Uniunii.

Dosarul Gala Bute: ce spune DNA despre implicarea Elenei Udrea

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea este suspectata de abuz in serviciu si trafic de influenta in dosarul Gala Bute, procurorii DNA considerand ca ea ar fi decis organizarea Galei in urma unor discutii cu Rudel Obreja, urmarind.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: DNA cere arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia, pentru ca ar fi colaborat cu procurorii

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )