Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dosarul privind amenda aplicata Vodafone de Consiliul Concurentei a fost retrimis spre rejudecare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul privind amenda aplicata Vodafone de Consiliul Concurentei a fost retrimis spre rejudecare

Dosarul in care Vodafone Romania a contestat amenda de 120,35 milioane de lei aplicata de Consiliul Concurentei CC) in februarie 2011 va fi rejudecat, la decizia Inaltei Curtii de Casatie si Justitie ICCJ). continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 20 milioane euro si a finalizat cinci investigatii privind licitatii trucate

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 87 de milioane de lei aproape 20 de milioane de euro), in crestere cu 187%, fiind sanctionate 35 de firme pentru practici anticoncurentiale, o companie pentru nefurnizare de informatii si o persoana fizica pentru o concentrare nenotificata.

Consiliul Concurentei recomanda modificarea contractelor dintre producatorii de bere si operatorii HoReCa

Consiliul Concurentei recomanda modificarea contractelor incheiate de producatorii de bere cu operatorii HoReCa Hoteluri, Restaurante, Catering) astfel incat sa fie eliminate acele clauze care limiteaza concurenta, se arata intr-un comunicat transmis marti dimineata de arbitrul concurentei dupa ce a constatat ca unitatile HoReCa incheie fie contracte privind prestarea anumitor servicii de promovare in beneficiul produselor unor producatori, fie contracte prin care producatorii dau spre folosinta gratuita echipamente pentru comercializarea berii draft, continand clauze restrictive.

Consiliul Concurentei propune eliminarea clauzelor restrictive din contractele producatorilor de bere cu hotelurile si restaurantele

Consiliul Concurentei recomanda modificarea contractelor incheiate de producatorii de bere cu sectorul HoReCa - hoteluri, restaurante, catering, astfel incat sa fie eliminate clauzele care limiteaza concurenta, precum serviciile exclusive de promovare sau instalarea echipamentelor pentru berea draft.

Claudiu Georgescu, APMCR: Holcim si Lafarge nu vor putea fuziona in Romania. Consiliul Concurentei nu ii va lasa

Consiliul Concurentei nu va lasa pe Holcim si Lafarge sa creeze un oligopol pe piata materialelor de constructii, crede Claudiu Georgescu foto), presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania.

Curtea de Apel judeca marti apelul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca marti apelul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci de inchisoare, alaturi de alte persoane. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe 26 septembrie pe Dan Voiculescu la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani, in dosarul privind privatizarea ICA, scrie Agerpres.

Perchezitii la Dumitru Dragomir in dosarul privind televizarea unor meciuri

Anchetatorii au facut perchezitii, luni dimineata, si la locuinta fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmand informatia si afirmand ca.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )