Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dosarul retetelor false: Alte doua persoane au fost arestate preventiv, in timp ce o alta a primit interdictie de a parasi localitatea

Hotnews Hotnews,
Dosarul retetelor false: Alte doua persoane au fost arestate preventiv, in timp ce o alta a primit interdictie de a parasi localitatea

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane implicate in dosarul eliberarii de retete false, relateaza Mediafax. O a treia persoana a primit interdictie de a parasi localitatea. continuă pe Hotnews

Alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, in dosarul retetelor false

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii retetelor false, iar o a treia persoana are interdicttie de a parasi localitatea, anunta.

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR FALSE. 13 persoane retinute pentru .

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Citeste AICI interceptari din dosar. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR .

DOSARUL RETETELOR FALSE. NOI INTERCEPTARI: O farmacista coordonatoare de la Dona CEREA ...

O farmacista coordonatoare de la Dona a telefonat mai multor persoane, dupa declansarea perchezitiilor facute in dosarul retetelor false, cerandu-le sa arunce carti de vizita ale medicilor cu care luase contact si mentionand ca si-a dus calculatorul sa ii fie sterse din el toate datele, potrivit Mediafax. CITESTE SI: DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. Farmaciile Dona, IMPLICATE in fraudarea CNAS. Vezi si INTERCEPTARI din dosar Procurorii Parchetului .

DOSARUL RETETELOR FALSE continua: Alti 12 medici si farmacisti, CERCETATI.

Alti 12 medici si farmacisti sunt cercetati in dosarul retetelor false, fiind acuzati de inselaciune, fals intelectual, luare si dare de mita, informeaza, vineri, Parchetul Capitalei, transmite Mediafax. Potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti, in continuarea actiunii organizate in 9 octombrie, in urma careia s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de 22 de persoane, vineri au fost citate sa se prezinte la Politia Capitalei alte 15 persoane, medici si farmacisti. In urma audierilor, .

DOSARUL RETETELOR FALSE. Tribunalul Bucuresti: Actiunile falsificatorilor de retete - ...

Tribunalul Bucuresti TB) noteaza, in motivarea arestarii preventive a noua persoane din dosarul retetelor false, ca modalitatea de comitere a infractiunilor dovedeste periculozitatea sociala a acestora, cu efecte secundare in randul pacientilor care au nevoie stringenta de medicamente, potrivit Mediafax. Activitatea de inducere in eroare a CASMB Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti - n. r. ) in procesul de decontare a retetelor fictive, dincolo de prejudiciul material, .

Dosarul retetelor false: Farmaciile Dona ar fi implicate in fraudarea CNAS. Sefi de farmacii, un medic psihiatru, administratori de firme - printre cei retinuti in acest caz

Procurorii cer, miercuri, Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a 12 persoane retinute in dosarul retetelor false, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre acestea sunt mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme. In dosarul eliberarii de retete false, in care medici si farmacisti din cadrul aceleiasi retele farmaceutice sunt acuzati ca au fraudat bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate prin compensarea frauduloasa a contravalorii unor retete false, producand un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de lei, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au emis, marti, ordonante de retinere pentru 24 de ore fata de 13 inculpati.

DOSARUL RETETELOR FALSE: Farmaciile Dona, implicate in fraudarea CNAS

Procurorii au cerut Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a 12 persoane retinute in dosarul retetelor false. Printre acestea sunt mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si.

Interceptari din dosarul retetelor false: O farmacista coordonatoare de la Dona cerea insistent complicilor sa stearga urmele faptelor sale

O farmacista coordonatoare de la Dona a telefonat mai multor persoane, dupa declansarea perchezitiilor facute in dosarul retetelor false, cerandu-le sa arunce carti de vizita ale medicilor cu care luase contact si mentionand ca si-a dus calculatorul sa ii fie sterse din el toate datele, reiese din mai multe interceptari obtinute de Mediafax.

DOSARUL RETETELOR FALSE: Farmaciile Dona, implicate in fraudarea CNAS. ...

UPDATE Farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste AICI interceptari din dosar. Printre cei 12 retinuti in dosarul retetelor false, pentru care s-a cerut arestarea preventiva, se afla mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme, au declarat surse judiciare pentru .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )