Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, in dosarul retetelor false

B1 B1,
Alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, in dosarul retetelor false

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii retetelor false, iar o a treia persoana are interdicttie de a parasi localitatea, anunta. continuă pe B1

Dosarul retetelor false: Alte doua persoane au fost arestate preventiv, in timp ce o alta a primit interdictie de a parasi localitatea

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane implicate in dosarul eliberarii de retete false, relateaza Mediafax. O a treia persoana a primit interdictie de a parasi localitatea.

DOSARUL RETETELOR FALSIFICATE. Noua persoane au fost arestate preventiv.

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Trei pleaca acasa cu obligatia de a nu parasi tara. In opinia mea, nu s-ar fi impus arestarea, datorita faptului ca toate faptele au fost savarsite pana in martie. Din acel moment si pana astazi au trecut 6 luni de zile, a declarat avocatul Daniel Fenechiu. Retete false erau eliberate cu sutele, .

Persoanele retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda au fost arestate preventiv pentru 29 de zile

Noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda, trei italieni si sase romani, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata, relateaza Antena3. ro.

Cernavoda. Toate persoanele retinute in dosarul vanatorii ilegale au fost arestate preventiv pentru 29 de zile

Toate cele noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda, trei italieni si sase romani, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind.

Alte doua persoane urmarite penal in dosarul fraudelor la referendum

Alte doua persoane au fost puse sub urmarire penala in dosarul fraudelor la referendum,in care au fost puse sub acuzare 67 de persoane, printre care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinti si membri.

Noua persoane au fost arestate in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda

Noua persoane au fost retinute preventiv, pentru 29 de zile, pentru vinatoare ilegala, la Cernavoda. Trei dintre acestia sunt italieni. Acuzatiile care li se aduc sunt nerespectarea regimului armelor si.

Contrabanda cu combustibil in valoare de 4 milioane de euro: Seful Vamii Calarasi, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

Treisprezece persoane, printre care si seful VamiiCalarasi si alti trei angajati ai institutiei, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, sub acuzatia de contrabanda cu combustibil, prejudiciul.

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR FALSE. 13 persoane retinute pentru .

DOSARUL RETETELOR FALSE: Noua persoane, ARESTATE PREVENTIV. ...

Noua dintre cei 12 medici si farmacisti cercetati in dosarul retetelor false au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Audierea inculpatilor a durat pana la miezul noptii, informeaza digi24. ro. Citeste AICI interceptari din dosar. Potrivit Mediafax, farmacistele din dosarul eliberarii de retete false discutau despre mituirea medicilor, despre bonusuri acordate la vanzarea anumitor medicamente si despre procente din afacere la mutarea acesteia in alta zona. Citeste si: DOSARUL RETETELOR .

Londra: Doua persoane suspectate de terorism au fost arestate pe aeroportul Heathrow

Doua persoane au fost arestate marti pe aeroportul londonez Heathrow sub suspiciunea ca au comandat sau pregatit acte de terorism, informeaza BBC. Este vorba de un barbat si o femeie, ambii in varsta de 26.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )