Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica, eliberat conditionat, dupa aproape doi ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica, eliberat conditionat, dupa aproape doi ani de inchisoare

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, va fi eliberat conditionat, in dosarul transferurilor din fotbal, dupa ce a efectuat un an si 11 luni din condamnarea de trei ani si sase luni. continuă pe România Liberă

Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Mihai Stoica, fostul manager al echipei Steaua Bucuresti, va fi eliberat conditionat, ca urmare a unei decizii definitive anuntate luni de Tribunalul Ilfov. El a fost incarcerat pe 4 aprilie 2014, fiindcondamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor.

Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica ar putea afla luni daca va fi liberat din penitenciar

Mihai Stoica, fostul manager al echipei Steaua Bucuresti, ar putea afla luni daca va fi sau nu eliberat conditionat din inchisoare. Decizia Tribunalului Ilfov va fi definitiva.

Mihai Stoica, eliberat conditionat

Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea conditionata a lui Mihai Stoica, fost manager al clubului Steaua Bucuresti, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare primita in dosarul transferurilor din fotbal, informeaza surse din presa.

UPDATE Mihai Stoica a fost eliberat conditionat

Fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost eliberat conditionat, dupa o decizie de luni a Tribunalului Ilfov. MM a executat aproape doi ani de inchisoare, din pedeapsa de trei ani si sase luni primita in Dosarul Transferurilor.

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost eliberat conditionat dupa ce a scris 6 carti in penitenciar

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 4 ani si o luna din cei 7 ani de inchisoare la care a fost condamnat si a scris 6 carti in perioada detentiei, a decis, vineri, Tribunalul Dambovita. Instanta de la Tribunalul Dambovita a respins, vineri, ca nefondata contestatia formulata de catre Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie impotriva sentintei penale data de Judecatoria Gaesti, care a decis, in noiembrie 2015, eliberarea fostului senator Catalin Voicu, anunta Mediafax.

MM Stoica eliberat din inchisoare: Sunt un om schimbat

Mihai Stoica a fost eliberat din inchisoare, luni, dupa ce a petrecut un an si 11 luni in spatele gratiilor in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor si spune ca a trait emotii ca la sfertul european cu Rapid din 2006.

Bogdan Popovici, condamnat in dosarul Trofeul Calitatii, a fost eliberat conditionat

Bogdan Popovici, unul dintre condamnatii din dosarul Trofeul Calitatii, trimis la inchisoare alaturi de fostul premier Adrian Nastase, a fost eliberat conditionat vineri noapte. Tribunalul Dambovita a respins con.

UPDATE. Mihai Stoica va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, ar putea fi eliberat din inchisoare. Judecatoria Sectorului 4 a admis propunerea formulata de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a constatat ca intruneste.

Mihai Stoica afla, luni, daca va fi eliberat conditionat

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, afla, luni, daca va fi eliberat conditionat, in dosarul transferurilor din fotbal, pentru care a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni.

UPDATE. Mihai Stoica a fost eliberat din inchisoare

Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, ar putea fi eliberat din inchisoare. Judecatoria Sectorului 4 a admis propunerea formulata de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a constatat ca intruneste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )