Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doua avioane Blue Air care decolasera spre Londra si Milano au revenit in Romania. Care a fost motivul alertei

România Liberă România Liberă,
Doua avioane Blue Air care decolasera spre Londra si Milano au revenit in Romania. Care a fost motivul alertei

O alta aeronava a companiei Blue Air, care decolase la ora 7. 10, de la Bacau, cu destinatia Milano, s-a intors pe aeroport dupa ce pilotul a sesizat de asemenea probleme tehnice. continuă pe România Liberă

Doua avioane Blue Air care decolasera spre Londra si Milano au revenit in Romania. Care au fost motivele

O alta aeronava a companiei Blue Air, care decolase la ora 7. 10, de la Bacau, cu destinatia Milano, s-a intors pe aeroport dupa ce pilotul a sesizat de asemenea probleme tehnice.

Un avion Blue Air care decolase spre Londra a revenit in Romania. Care a fost motivul alertei

Pasagerii unei curse Blue Air care a decolat de la Bacau, joi dimineata, cu destinatia Londra, au avut parte de mari emotii.

Doua aeronave Blue Air care au decolat de la Bacau, reintoarse la sol dupa ce pilotii au semnalat aprinderea unor senzori

Doua aeronave ale Blue Air, care au decolat, joi dimineata, de pe Aeroportul George Enescu din Bacau, avand ca destinatii Milano si Londra, au fost intoarse la sol dupa ce pilotii au semnalat aprinderea unor senzori care ar fi indicat o defectiune. Unul dintre avioane, cu 130 de pasageri, si-a reluat zborul, insa la scurt timp echipajul a sesizat reaparitia aceleasi probleme si a fost redirectionat catre Aeroportul Henri Coanda.

Avion Blue Air, intors din drum

Emotii pentru pasagerii unei curse Blue Air Bacau - Londra. Dupa 40 de minute, pilotii au decis sa se intoarca, din cauza unui indicator de avertizare care s-a aprins la bordul avionului,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )