Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua case din judetul Constanta au fost distruse intr-un incendiu

Adevărul Adevărul,
Doua case din judetul Constanta au fost distruse intr-un incendiu

Doua case din judetul Constanta au fost distruse, luni seara, in urma unui incendiu, focul pornind de la una din locuinte si extinzandu-se la cealalta. Pentru stingerea flacarilor au actionat cinci autospeciale, iar pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa mai bine de patru ore. continuă pe Adevărul

Tariceanu spune ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008: Am cerut Parchetului interceptarile, mi s-a spus ca au fost distruse

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, intr-o declaratie difuzata luni seara de Antena 3, ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008, precizand ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i s-a spus ca acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speta in cauza.

Un incendiu de proportii a mistuit doua case si un garaj in care se aflau doua masini

Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri dupa-amiaza, in Ploiesti. Focul a cuprins doua locuinte, dar si un garaj in care se aflau doua autoturisme.

O femeie din judetul Iasi a fost ucisa de sot dupa ce i-a spus ca vrea sa plece la munca in strainatate

Individul a recunoscut comiterea faptei. El si-a ucis sotia duminica, 23 septembrie, la orele pranzului, in urma unei discutii in contradictoriu in timpul careia sotia a spus ca vrea sa plece la munca in strainatate.

Conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat

Gardul conacului liderului PSD Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat, vineri noaptea, pe acesta fiind scris cu vopsea galbena Demisia. Se pare ca totul s-a intamplat in cursul noptii trecute si.

O plaja din Grecia a fost acoperita in intregime de panze de paianjen VIDEO

O plaja din Grecia a fost acoperita de o panza de paianjen de peste 300 de metri, din cauza faptului ca este sezonul de imperechere a insectelor. Fenomenul bizar s-a intamplat pe plaja orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )