Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doua consortii au depus oferte pentru noul sistem IT de salarizare in educatie

Adevărul Adevărul,
Doua consortii au depus oferte pentru noul sistem IT de salarizare in educatie

Ministerul Educatiei a primit, marti, doua oferte pentru furnizarea unui nou sistem informatic care ar trebui sa eficientizaeze sistemul de salarizare in domeniul educational in contextul descentralizarii, in cadrul unui proiect european estimat la aproape cinci milioane de euro. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei isi cumpara sistem IT pentru a verifica plagiatul. Cine a depus oferte

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind estimat la 20,7 milioane de lei 4,7.

Veste proasta pentru cei care vor sa copieze! Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari antiplagiat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind.

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari anti-plagiat in tezele de doctorat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari anti-plagiat, scrie Mediafax. Contractul este estimat la 20,7 milioane de lei 4,7 milioane de euro), TVA inclusa. Ofertele au fost depuse de consortiile formate din KPMG Romania, Siveco Romania, Avantera SRL, Sysdom Proiecte SRL si Plagiat pl Sp. z o. o. Polonia), precum si de Insoft Application SRL, AAM Management Information Consulting Ungaria) si Insoft DevelopmentConsulting SRL.

43 de oferte pentru constructia tronsonului Sebes-Turda.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a primit, marti, 43 de oferte pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda. Printre companiile care s-au inscris la licitatia pentru constructia autostrazii se numara si Louis Berger, Max Boegl Romania, Astaldi, Astalrom, JV SC Strabag si Euroconstruct Trading98, care au depus oferte pentru toate cele patru loturi scoase la licitatie. Alte firme care au depus oferte sunt Hidroconstructia, .

Patru companii printre care SIVECO, ST si Crescendo se bat pentru un sistem IT de salarizare in educatie

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru furnizarea unui sistem informatic care va eficientiza sistemului de salarizare in domeniul educational in contextul descentralizarii, proiect estimat la 21,5 milioane de lei 4,84 milioane de euro), TVA.

LG a lansat Nexus 5 impreuna cu noul sistem de operare Android 4.4 KitKat

LG Nexus 5 s-a lansat oficial joi seara, impreuna cu noul sistem de operare Android 4. 4 KitKat. Nexus 5 are un ecran LCD de 4,95 inch la rezolutia 1080p. Telefonul este protejat cu Gorilla Glass 3, care ii.

Google a lansat Nexus 5 impreuna cu noul sistem de operare Android 4.4 KitKat

LG Nexus 5 s-a lansat oficial joi seara, impreuna cu noul sistem de operare Android 4. 4 KitKat. Nexus 5 are un ecran LCD de 4,95 inch la rezolutia 1080p. Telefonul este protejat cu Gorilla Glass 3, care ii.

HOT! Fetele de la Blaxy Girls lanseaza un lyric video pentru noul single Wrong!

Dupa Ma mut la mare, Blaxy Girls revin cu un un noul single, Wrong, produs de Maan Studio, echipa lui Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan. Piesa Wrong inseamna intoarcerea la stilul pop-rock care le-a consacrat pe Blaxy Girls, versuri cu mesaje puternice. Desi versurile nu sunt usor de pronuntat, single-ul este probabil cel .

Olly Murs lanseaza un lyric video pentru noul single Hand On Heart!

Noua piesa a talentatului cantaret britanic este extrasa ca single de pe noua editie a ultimului material de studio lansat de Olly Murs, intitulat Right Place Right Time, care va aparea in magazine pe 25 noiembrie. Hand On Heart, primul single oficial al noii editii si cel de-al saselea per total al intregului album, a .

Pink prezinta un clip live pentru noul single Are We All We Are!

Single-ul Are We All We Are este cel de-al cincilea oficial si cel de-al saselea per total extras de pe ultimul album al cantaretei, intitulat The Truth About Love, care a fost lansat in septembrie 2012. Are We All We Are este piesa care deschide albumul, aceasta fiind compusa de Pink in colaborare cu Butch .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )