Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari anti-plagiat in tezele de doctorat

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari anti-plagiat in tezele de doctorat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari anti-plagiat, scrie Mediafax. Contractul este estimat la 20,7 milioane de lei 4,7 milioane de euro), TVA inclusa. Ofertele au fost depuse de consortiile formate din KPMG Romania, Siveco Romania, Avantera SRL, Sysdom Proiecte SRL si Plagiat pl Sp. z o. o. Polonia), precum si de Insoft Application SRL, AAM Management Information Consulting Ungaria) si Insoft DevelopmentConsulting SRL. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari antiplagiat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind estimat la 20,7 milioane de lei 4,7 milioane de euro), TVA inclusa.

Veste proasta pentru cei care vor sa copieze! Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru un sistem IT care va permite verificari antiplagiat

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind.

Ministerul Educatiei isi cumpara sistem IT pentru a verifica plagiatul. Cine a depus oferte

Ministerul Educatiei a primit doua oferte pentru cumpararea unei solutii IT de gestiune a tezelor de doctorat si a titlurilor universitare, care va permite, printre altele, verificari antiplagiat, contractul fiind estimat la 20,7 milioane de lei 4,7.

Veste proasta pentru soferii care nu si-au cumparat inca rovinieta

Incepand de luni, 18 camere de monitorizare video, pentru depistarea autovehiculelor care circula fara rovinieta, vor fi puse in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi. Pana in.

Urari din partea presedintelui Basescu, pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Dumitru

Presedintele Romaniei Traian Basescu le ureaza La multi ani! de ziua onomastica, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir. Seful statului le-a urat in acelasi.

Vesti bune pentru romanii care vor sa plece peste Ocean. Ar putea fi eliminate VIZELE

Guvernul canadian va colabora cu Romania pentru rezolvarea disensiunilor, anunta Ed Fast, ministrul canadian al Comertului, dupa ce ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca Parlamentul de la.

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )