Libnet.ro
UNICEF

08:45

Doua femei au fost agresate pe strada in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Doua femei au fost agresate pe strada in Bucuresti

Politistii din Capitala fac cercetari dupa ce doua femei au fost agresate, pe strada, in locuri dife. continuă pe România Liberă

Femei atacate pe strada in Bucuresti. Politistii cer ajutorul populatiei VIDEO

Politia cere ajutorul populatiei pentru a prinde un barbat care a agresat o tanara in Capitala marti si este suspectat ca ar fi hartuit si o a doua victima, gasita cazuta pe strada, in aceeasi seara.

Doua femei, agresate de un necunoscut in Capitala: Imagini socante! Politia Capitalei cere sprijinul cetatenilor pentru prinderea presupusului atacator (VIDEO)

Scene violente in Capitala. Doua femei au fost agresate de un necunoscut, intr-un cartier din Sectorul 6. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, relateaza B1TV. Pe imagini se vede cum un.

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu barbatul care a agresat doua femei in Capitala

Politia cere ajutorul populatiei pentru a gasi un barbat suspectat ca a agresat pe strada doua femei. Ambele atacuri au avut loc marti seara in Sectorul 6. Pe prima femeie, individul a batut-o insa nu.

Politia este in alerta! Un barbat care a agresat doua femei, cautat in Bucuresti

Politia a pus la dispozitia cetatenilor un set de imagini pentru identificarea autorilor sau autorului unor agresiuni asupra a doua femei, cauzele aflandu-se in cercetare sub supravegherea Parchetului de pe.

Tragedie in Sibiu. O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce remorca in care se aflau s-a rasturnat

O femeie a decedat si doua au fost ranite marti seara, dupa ce remorca in care se aflau s-a rasturnat pe un camp din localitatea Mandra, in timp ce se intorceau de la culesul cartofilor, a anuntat Ambulanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )