Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua italience, rapite in Siria de rivalii Statului Islamic, au fost eliberate

Adevărul Adevărul,
Doua italience, rapite in Siria de rivalii Statului Islamic, au fost eliberate

Doua angajate umanitare italience rapite in iulie 2014 in Siria au fost eliberate, anunta Guvernul de la Roma, citat de site-ul publicatiei Il Sole 24 Ore. Jihadistii organizatiei teroriste Stat Islamic a reactionat cu furie. continuă pe Adevărul

Doua italience tinute ostatice in Siria au fost eliberate

Doua angajate umanitare italience rapite in iulie 2014 in Siria au fost eliberate, anunta Guvernul de la Roma, citat de Il Sole 24 Ore. Greta Ramelli, de 21 de ani, si Vanessa Marzullo, de 22 de ani, fusesera.

Austria: Doua adolescente, arestate, dupa ce au incercat sa plece in Siria pentru a se casatori cu luptatori ai Statului Islamic. Minorele, interceptate de autoritatile romane

Doua adolescente din Austria au fost plasatre in arest la domiciliu, dupa ce, la sfarsitul lunii decembrie, au incercat sa plece in Siria pentru a se casatori cu luptatori din gruparea Stat Islamic SI),.

Sustinator al Statului Islamic, arestat in Statele Unite sub acuzatia de terorism

Un tanar american, acuzat ca ar sustine gruparea Stat Islamic, a fost arestat miercuri, in statul Ohio nord), pentru planificarea unui atentat contra Capitoliului, sediul Congresului american de la Washington, a.

O filmare a Statului Islamic cu un copil care executa doi agenti rusi starneste controverse (VIDEO)

Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care un baiat executa cu un pistol doi barbati acuzati ca lucreaza pentru serviciile secrete rusesti, relateaza AFP. in filmarea de sapte minute apare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )