Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doua lucruri importante despre negocierile de la summitul european pentru planul de redresare economica Ce urmeaza - Siegfried Muresan

Hotnews Hotnews,
 Doua lucruri importante despre negocierile de la summitul european pentru planul de redresare economica Ce urmeaza - Siegfried Muresan

Sefii de state si de guverne negociaza neintrerupt in Consiliul European, incepand de vineri, Bugetul Uniunii Europene pentru urmatorii sapte ani si Planul de Redresare economica in valoare de 750 de miliarde de euro, iar abia luni au aparut primele semne ca liderii grupului frugalilor din Uniunea Europeana sunt dispusi sa accepte un compromis. Europarlamentarul Siegfried Muresan explica de ce sunt dificile negocierile si atrage atentia ca acordul din Consiliul European nu va fi insa acordul final. continuă pe Hotnews

Summitul european pentru relansare: Reuniune foarte dura intre Merkel, Macron si cei patru frugali, duminica este asteptata o noua propunere

Dupa doua zile de negocieri dure, cei 27 de lideri europeni se reunesc din nou duminica, la Bruxelles, in incercarea de a-si depasi profundele divergente legate de planul de relansare a economiei europene, amenintata de o recesiune istorica provocata de criza coronavirus, scrie AFP.

Italia va lupta la summitul european pentru a apara planul de relansare european post-coronavirus, averizeaza ministrul Economiei Roberto Gualtieri

Italia vrea ca planul de relansare economica in valoare de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana CE) impotriva crizei covid-19 sa fie adoptat fara schimbari mari si, daca este posibil, inca de la summitul sefilor de stat si de guverne ai Celor 27 de vineri si sambata, a anuntat ministrul italian al Economiei Roberto Gualtieri, relateaza Reuters.

Macron se declara increzator, dar prudent la sosirea la summitul european de la Bruxelles

Consiliul European care dezbate viitorul buget al Uniunii Europene si un plan de relansare economica in valoare de 750 de miliarde de euro impotriva crizei covid-19 este un moment al adevarului pentru Europa, a subliniat presedintele francez Emmanuel Macron la sosirea la summitul european de vineri si sambata, relateaza Reuters.

Presedintele Klaus Iohannis, despre negocierile de la Bruxelles: Se discuta foarte aprins despre proportia intre granturi si imprumuturi. Pentru Romania, prioritatile raman aceleasi. Sunt moderat-optimist (VIDEO)

Presedintele KlausIohannis, a sustinut o declaratie de presa, duminica, in a treia zi de negocieri la nivelul UE cu privire la cadrul financiar multianual si fondul european de redresare economica. Seful.

Pe Emmanuel Macron l-au lasat nervii in timpul reuniunii dedicate planului de relansare economica a UE. Nu s-a ajuns la niciun acord. Summitul, prelungit pentru a patra zi (VIDEO)

Liderii Uniunii Europene nu au ajuns nici acum la un acord privind planul de relansare economica. Programat sa se termine sambata, summitul a continuat si duminica, iar o noua sedinta va incepe luni.

Alianta USR-PLUS sustine ca negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat

Alianta USR-PLUS sustine, prin vocea presedintilor de filiale din Capitala, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )