Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua mari regrete a avut Costica Stefanescu in toata cariera sa

Adevărul Adevărul,
Doua mari regrete a avut Costica Stefanescu in toata cariera sa

Costica Stefanescu a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut fotbalul romanesc, un adevarat lider de echipa atat la club. cat si la echipa nationala. continuă pe Adevărul

Cine a fost Costica Stefanescu, ministrul Apararii din fotbalul romanesc.

Fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale, Costica Stefanescu 62 de ani), supranumit ministrul Apararii, s-a nascut la 26 martie 1951, la Bucuresti, si si-a inceput cariera de fotbalist la Steaua, unde si-a facut junioratul in perioada 1965-1969, relateaza Mediafax. El a debutat in prima divizie la Steaua in 1969, echipa pentru care a evoluat pana in 1973, apoi s-a transferat la Universitatea Craiova, unde a cunoscut cele mai mari performante, ca fundas central si .

EXCLUSIV Silviu Lung:Moartea lui Costica Stefanescu este o pierdere imensa pentru toata Romania

Fostul portar al Universitatii Craiova, Silviu Lung, coleg in echipa Craiovei Maxima cu Costica Stefanescu, a precizat ca regreta profund moartea fostului fundas de fier al Universitatii, pe care l-a caraterizat drept un om echilibrat atat in teren, cat si in afara lui.

Managerul Universitatea Craiova: Costica Stefanescu a ramas mandru pana in ultima clipa.

Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat ca, la inceputul carierei sale, a avut ocazia sa joace alaturi de Costica Stefanescu, precizand ca fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale a ramas mandru pana in ultima clipa, relateaza Mediafax. Este un moment trist pentru toti cei care l-au cunoscut pe marele jucator Costica Stefanescu. Nu ne asteptam ca un membru al Craiovei Maxima sa treaca asa de repede in nefiinta. Este adevarat ca .

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata. Tinerii sa profite de tot ce au pentru ca apoi regretele sunt tardive

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

S-a stins o legenda: Costica Stefanescu

Costica Stefanescu, in varsta de 62 de ani, care era internat la Spitalul Militar din Bucuresti din cauza unui cancer pulmonar, s-a aruncat de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputand suporta durerile provocate de boala de care suferea.

Cornel Dinu: Costica Stefanescu era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul.

Fostul international Cornel Dinu a declarat ca fostul capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, decedat marti, era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul, informeaza www. prosport. ro. E greu de comentat. E un lucru dureros. Stiu ca era bolnav si este ciudat si ma pune pe ganduri ca un om ca el, o persoana puternica, a ales o asemenea cale. Era un prieten extraordinar, o persoana onesta. Poate si el face parte din categoria celor pe care lumea i-a uitat, iar fara voia .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )