Libnet.ro
UNICEF

21:00

Managerul Universitatea Craiova: Costica Stefanescu a ramas mandru pana in ultima clipa.

România Liberă România Liberă,
Managerul Universitatea Craiova: Costica Stefanescu a ramas mandru pana in ultima clipa.

Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat ca, la inceputul carierei sale, a avut ocazia sa joace alaturi de Costica Stefanescu, precizand ca fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale a ramas mandru pana in ultima clipa, relateaza Mediafax. Este un moment trist pentru toti cei care l-au cunoscut pe marele jucator Costica Stefanescu. Nu ne asteptam ca un membru al Craiovei Maxima sa treaca asa de repede in nefiinta. Este adevarat ca . continuă pe România Liberă

Costica Stefanescu s-a sinucis

Fosta mare glorie a Universitatii Craiova, Costica Stefanescu foto stanga), s-a sinucis, marti dupa-amiaza, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar unde era internat de o luna de zile.

Cornel Dinu: Costica Stefanescu era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul.

Fostul international Cornel Dinu a declarat ca fostul capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, decedat marti, era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul, informeaza www. prosport. ro. E greu de comentat. E un lucru dureros. Stiu ca era bolnav si este ciudat si ma pune pe ganduri ca un om ca el, o persoana puternica, a ales o asemenea cale. Era un prieten extraordinar, o persoana onesta. Poate si el face parte din categoria celor pe care lumea i-a uitat, iar fara voia .

Cine a fost Costica Stefanescu, ministrul Apararii din fotbalul romanesc.

Fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale, Costica Stefanescu 62 de ani), supranumit ministrul Apararii, s-a nascut la 26 martie 1951, la Bucuresti, si si-a inceput cariera de fotbalist la Steaua, unde si-a facut junioratul in perioada 1965-1969, relateaza Mediafax. El a debutat in prima divizie la Steaua in 1969, echipa pentru care a evoluat pana in 1973, apoi s-a transferat la Universitatea Craiova, unde a cunoscut cele mai mari performante, ca fundas central si .

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca este bulversat de faptul ca fostul capitan al formatiei oltene, Costica Stefanescu, s-a sinucis, informeaza Mediafax. Nu ma asteptam sa se sinucida. Va dati seama ca era disperat cu viata pe care o ducea. Stiam ca are probleme grave cu cancerul la plamani. Probabil ca a fost dureros si nu a mai putut. Sunt bulversat, nu ma asteptam la un astfel de un deznodamant pentru ca era un om puternic. Nu am mai vorbit .

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova, s-a sinucis

Costica Stefanescu, fostul capitan al Universitatii Craiova si al echipei nationale de fotbal, s-a sinucis, potrivit Antena 3.

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

FOTO Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucuresti

Costica Stefanescu, fostul mare fotbalist al Universtitatii Craiova, s-a sinucis marti dupa amiaza la Spitalul Militar din Bucuresti, aruncandu-se de la balconul salonului unde era spitalizat.

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )