Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doua persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un autoturism a lovit un microbuz in Suceava

Antena3 Antena3,
Doua persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un autoturism a lovit un microbuz in Suceava

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz, conform MEDIAFAX. Potrivit. continuă pe Antena3

Doua persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un autoturism a lovit un microbuz

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz.

O bomba a explodat in curtea unei moschei din Caucazul rusesc: Doua persoane au murit

Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce o bomba a explodat in curtea unei moschei din Kabardino-Balkaria, republica instabila din Caucazul rusesc,, potivit fortelor de ordine din zona, citate de AFP.

Accident intre un autoturism si un microbuz in Suceava: Doua persoane au murit, iar una a fost grav ranita

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz. Un barbat si o femeie,.

O fetita de 3 ani a murit, iar mama sa este ranita dupa ce au fost lovite de un microbuz pe o trecere de pietoni din Navodari

O fetita de trei ani a murit, iar mama acesteia a fost ranita usor, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost lovite de un microbuz de transport persoane, in timp ce traversau pe o trecere de pietoni din Navodari,.

Navodari: O fetita de 3 ani a murit, iar mama ei a fost ranita de un microbuz pe trecere de pietoni

O fetita de 3 ani a murit, iar mama acesteia a fost ranita usor, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost lovite de un microbuz in timp ce traversau pe o trecere de pietoni din Navodari. Accidentul a avut loc in.

Un sofer baut s-a rasturnat cu masina intr-un sant. Sotia sa a fost ranita

O deveanca a fost ranita intr-un accident rutier provocat de sotul ei, care a condus autoturismul dupa ce consumase bauturi alcoolice.

VIDEO FOTO Inundatii de proportii in Arges. La Pitesti doua persoane au fost evacuate cu barca

Sase ore a plouat torential, fara oprire, in Pitesti. Bulevarde, strazi, case si magazine au fost inundate, iar zeci de masini au fost luate de ape. Doua persoane au fost evacuate din casa cu ajutorul barcilor de la pompieri.

VIDEO FOTO Inundatii de proportii in Arges. Doua persoane au fost evacuate cu barca, la Pitesti

Sase ore a plouat torential, fara oprire, in Pitesti. Bulevarde, strazi, case si magazine au fost inundate, iar zeci de masini au fost luate de ape. Doua persoane au fost evacuate din casa cu ajutorul barcilor de la pompieri.

Un autocar s-a rasturnat pe DN 7: Doua persoane au fost ranite usor

Un autocar care transporta 23 de persoane s-a rasturnat, miercuri, intr-un sant de pe madginea Drumului National 7, intre Oarstie si Deva, doua persoane fiind usor ranite, relateaza Mediafax.

Un autobuz s-a rasturnat in Timis: Doua persoane sunt incarcerate

Un autobuz care transporta 12 pasageri s-a rasturnat, miercuri, in Timis, relateazaB1 TV. in urma impactului, doua persoane au ramas incercerate, in timp ce celelalate 10 au reusit sa iasa singure din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2372 seconds )