Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doua tabere de romi din apropiere de Paris au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Doua tabere de romi din apropiere de Paris au fost evacuate

Doua tabere de romi din apropiere de Paris, in care erau aproximativ 800 de persoane, au fost evacuate marti in urma unor decizii judiciare, relateaza postul francez RTL. Marti dimineata, autoritatile. continuă pe Antena3

Doua tabere de romi din Franta au fost evacuate: Jumatate dintre acestia erau romani

Autoritatile franceze au evacuat, marti dimineata, doua tabere din apropiere de Paris, in care erau aproximativ 800 de romi, anunta Mediafax. Una dintre tabere, in care se aflau 400 de romi, majoritatea.

VIDEO Libia: Incendiu scapat de sub control la un rezervor de combustibil din apropiere de aeroportul Tripoli. Pe fondul luptelor violente intre militiile rivale, pompierii au fost nevoiti sa plece

Incendiul puternic provocat de explozia rezervoarelor de combustibil din apropiere de aeroportul din Tripoli ca urmare a unui atac cu rachete nu poate fi controlat, in contextul reluarii confruntarilor violente din zona intre militii rivale, a anuntat luni un portator de cuvant al National Oil Company NOC).

Mai multe curti si subsoluri din doua localitati din Harghita au fost inudate in urma unei ploi torentiale

Aproximativ 250 de curti si subsoluri au fost inundate, sambata seara, in comunele Bisericani si Lupeni din judetul Harghita, in urma unei ploi torentiale, iar apa de pe strazi masoara aproape un metru.

Situatia e catastrofala. Sute de persoane din Novaci, judetul Gorj, evacuate din cauza inundatiilor. Premierul Ponta inspecteaza zonele afectate

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana miercuri dupa-amiaza, pe rauri din noua judete, unde se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Situatia e catastrofala. E posibil sa avem victime. Zeci de persoane din Novaci, judetul Gorj, evacuate din cauza unei viituri

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana miercuri dupa-amiaza, pe rauri din noua judete, unde se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide. Comandament.

Situatia e catastrofala. E posibil sa avem victime. Sute de persoane din Novaci, judetul Gorj, evacuate din cauza unei viituri

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana miercuri dupa-amiaza, pe rauri din noua judete, unde se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor.

Ucraina: 17 civili, intre care trei copii, au fost ucisi in luptele din apropiere de Donetk

Saptesprezece civili, dintre care trei copii, au fost ucisi in ultimele 24 de ore in bombardamentele din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk.

Saptesprezece civili, intre care trei copii, UCISI in luptele din apropiere de Donetk

Saptesprezece civili, dintre care trei copii, au fost ucisi in ultimele 24 de ore in bombardamentele din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk, a.

Cum explica Liviu Voinea deficitul de incasari de 2,4 miliarde lei anuntat de Traian Basescu: Veniturile din fonduri europene au fost la jumatate din program

Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea sustine ca in primele sase luni ale anului s-au obtinut venituri din fonduri europene la jumatate din cat a fost programat. Acesta este raspunsul oferit de ministru, intrebat de jurnalisti la Guvern cum comenteaza anuntul presedintelui Traian Basescu ca pe primele 6 luni deficitul de incasari e de circa 2,4 miliarde lei, motiv pentru care ar trebui facuta o rectificare bugetara negativa. Liviu Voinea a recunoscut ca sunt incasari la anumite capitole sub program, exemplu fiind veniturile din TVA, insa nu a oferit mai multe detalii in acest sens. Voinea sustine ca rectificarea bugetara pozitiva este posibila pentru ca au crescut veniturile din alte surse: taxa claw back, vanzarea de certificate CO2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )