Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Mai multe curti si subsoluri din doua localitati din Harghita au fost inudate in urma unei ploi torentiale

B1 B1,
Mai multe curti si subsoluri din doua localitati din Harghita au fost inudate in urma unei ploi torentiale

Aproximativ 250 de curti si subsoluri au fost inundate, sambata seara, in comunele Bisericani si Lupeni din judetul Harghita, in urma unei ploi torentiale, iar apa de pe strazi masoara aproape un metru. continuă pe B1

Harghita: 250 de curti si subsoluri inundate in doua localitati. Apa de pe strazi are aproape un metru

Aproximativ 250 de curti si subsoluri au fost inundate, sambata seara, in comunele Bisericani si Lupeni din judetul Harghita, in urma unei ploi torentiale, iar apa de pe strazi masoara aproape un metru inaltime, relateaza Mediafax.

Comitetul International al Crucii Rosii a anuntat o suspendare temporara a confruntarilor in mai multe zone din Fasia Gaza

Comitetul International al Crucii Rosii CICR) a anuntat miercuri intrarea in vigoare a unei suspendari temporare a confruntarilor in mai multe zone devastate din Fasia Gaza, cu scopul de a permite trecerea unor.

Avocatul Poporului face verificari la mai multe penitenciare, inclusiv la cel in care se afla Gigi Becali

Avocatul Poporului efectueaza, vineri, mai multe verificari la diferite penitenciare din tara, printre care si Penitenciarul Poarta Alba unde se afla inchis GigiBecali, relateazaB1 TV. Mai multe.

Mai multe state indeamna la prelungirea armistitiului umanitar din Gaza

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene au indemnat sambata, intr-o reuniune, la Paris, la prelungirea armistitiului umanitar intre Israel si Hamas cu 24 de ore si.

Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat din Arges a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca la marginea unei paduri, dupa ce a fost abandonat de mama iar tatal a plecat la munca in alt judet. Baiatul a.

Natura s-a dezlantuit. Ploaia torentiala a inundat mai multe gospodarii la Budesti si Plataresti

De sase ore au nevoie pompierii ca sa evacueze apa din gospodariile inundate, joi, dupa-amiaza, in urma unei ploi torentiale. Mai multe echipaje ale ISU au fost alertate sa intervina cu motopompe la Budesti si Plataresti, unde parca se rupsese cerul.

Hong Kong: McDonalds scoate de la vanzare mai multe produse cu pui dupa suspiciuni ca au fost achizitionate carnuri expirate

Lantul de restaurante McDonalds a scos de la vanzare mai multe produse realizate cu carne de pui in Hong kong, scrie BBC News. Suspendarea produselor din meniu vine dupa ce McDonalds ar fi cumparat carnurile de.

Un barbat din Timisoara a fost retinut dupa ce a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini cu pasageri

Un barbat in varsta de 38 ani din Timisoara a fost retinut de politisti dupa ce, marti seara, a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini in care se aflau trei persoane, transmite Mediafax. Potrivit.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete pana joi la pranz

Hidrologii au transmis miercuri o avertizare de cod portocaliu de inundatii, dar si una de cod galben, valabile pe raurile din mai multe judete din tara, pana joi la ora 13.

WC in fundul curtii, lipsa acuta de autostrazi si una din doua familii fara nici un salariat, portretul Romaniei potrivit celor mai recente masuratori europene si nationale

Cu o majoritatea a cetatenilor fara acces la retelele de canalizare, cu o familie din doua fara nici un salariat in componenta si un nivel scazut al educatiei, asa este portretizata tara noastra in.

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )