Libnet.ro
UNICEF

21:45

A doua transa cu vaccin pentru Romania poate intarzia. Sunt probleme la transport

România Liberă România Liberă,
A doua transa cu vaccin pentru Romania poate intarzia. Sunt probleme la transport

A doua transa cu vaccin anti - Covid destinat Romaniei trebuia sa ajunga in tara noastra luni, 28 de. continuă pe România Liberă

A doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania cu intarziere. Ce s-a intamplat cu cele 150.000 de doze

Urmatoarea transa de vaccinuri pentru Romania va intarzia. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, transportul care urma sa ajunga luni va sosi pe 29 decembrie, intarzierea fiind provocata de probleme tehnice. in opt tari s-a intarziat livrarea.

DR. VALERIU GHEORGHITA: A doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri ca se estimeaza ca a doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie, conform Agerpres.

Dezastru total pentru Romania. Aproape nimic din ce trebuia de la UE nu a ajuns la noi

Proiectele pe Fonduri Europene au fost teme aprige de discutii, indiferent de guvernele care s-au perindat. in ultimii 6 ani Romania nu a avut capacitatea de a absorbi toti banii alocati pentru dezvoltarea de proiecte. Statistica sfarsitului de ani 2020, publicata la 30 noiembrie scoate in evidenta aceste carente ale statului roman. Romania si absorbtiile .

Cele doua fructe salvatoare dupa mesele de Craciun. Sunt perfecte pentru sanatate

Atentie la ce si cat mancati, transmiteau reprezentantii Directiei de Sanatate Publica inainte de Craciun. Cel mai asteptat eveniment din perioada de iarna este cu adevarat special pentru romani, care tin, ca in fiecare an, sa cinsteasca Nasterea Domnului cu mese pe care sunt asternute din belsug mancaruri traditionale. Acum e prea tarziu pentru a .

Traditii in a doua zi de Craciun ce obiceiuri frumoase sunt in intreaga Romanie

In fiecare an, crestinii ortodocsi din intreaga lume, sarbatoresc Nasterea Domnului, sau Craciunul. Acesta are data fixa si se sarbatoreste conform Calendarului Crestin Ortodox, in perioada 25-27 decembrie, tinand trei zile. in a doua zi de Craciun este sarbatorita Maica Domnului, cea care a nascut pe pruncul Iisus. Iata ce traditii sunt in a doua .

Autostrada A0, un proiect de infrastructura rutiera crucial pentru Romania. Stadiul lucrarilor + Cand va fi gata (VIDEO)

Romania trece in anul 2021 cu o mare intarziere fata de Uniunea Europeana, in ceea ce priveste infrastructura rutiera, esentiala pentru dezvoltarea in plan socio-economic a unui stat. Autostrada A0 Centura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )