Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dovada ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale a gresit localizarea avionului

Antena3 Antena3,
Dovada ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale a gresit localizarea avionului

Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat initial gresit locul aterizarii fortate, potrivit unor surse. Antena 3 prezinta o harta care arata trei zonae gresite indicate de Serviciul de. continuă pe Antena3

Cum raspunde STS la acuzatia ca ar fi localizat gresit locul avionului prabusit: Primul apel la 112 a fost facut la ora 16:16 si a venit din reteaua Vodafone, iar localizarea apelului s-a facut instantaneu/STS a localizat originea apelului, respectiv sec

Primul apel la 112 a fost facut la ora 16:16 si a venit din reteaua Vodafone, iar localizarea apelului s-a facut instantaneu,informatiile fiind transmise imediat catre toate structurile de urgenta, au declarat pentru HotNews. ro oficialii STS. STS a localizat originea apelului, respectiv sectorul de celula, si nu epava. Este o zona, nu un punct fix. Apelul a venit din doua celule aflate la o distanta mica si nu aduceau informatii suplimentare. Ulterior au existat mai multe apeluri la 112 din mai multe retele, care nu au venit cu informatii suplimentare, a mai precizat Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Mircea Badea: Pentru ce cheltuim sute de milioane de euro cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale?

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Mircea Badea a criticat dur Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care a dat coordonate gresite echipelor de salvare aflate in cautarea locului in care avionul pilotat.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

STS: Localizarea avionului s-a facut pe baza informatiilor transmise de operatorii de ...

Purtatorul de cuvant al STS, Adrian Fulea, a declarat ca localizarea avionului s-a facut pe baza informatiilor transmise de operatorii de telefonie mobila. Purtatorul de cuvant al STS a prezentat firul evenimentelor si modul in care institutiile au comunicat pentru a incepe operatiunile de salvare. Primul apel la 112 a fost efectuat la centrul din Cluj. Citeste si: Cosmarul din Apuseni: raniti in accident, ucisi de frig Localizarea s-a facut pe baza informatiilor transmise de operatorii de .

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

Radu Stroe, despre dificultatile in localizarea avionului: Raspunsul il gasiti la STS Cluj. STS: A fost localizat odata cu primirea apelului 112

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat, marti dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj. Serviciul de Transmisiuni Speciale sustine, intr-un comunicat de presa, ca avionul a fost localizat imediat ce a fost primit apelul la 112.

Radu Stroe, despre dificultatile in localizarea avionului: Raspunsul il gasiti la STS Cluj

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat, marti dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )