Libnet.ro
UNICEF

01:05

Draga Olteanu Matei, internata in spital. Care este starea actritei

B1 B1,
Draga Olteanu Matei, internata in spital. Care este starea actritei

Draga Olteanu Matei a fost internata la spitalul din Piatra Neamt, din cauza unor probleme serioase de sanatate. Conform tvmneamt. ro, s-a vorbit chiar de o pancreatita, insa surse medicale au declarat ca. continuă pe B1

Draga Olteanu Matei, internata de urgenta in spital

Veste cumplita, Draga Olteanu Matei a fost internata de urgenta la spitalul din Piatra Neamt. indragita actrita ar avea mai multe probleme de sananate. Surse medicale sustin ca draga Olteanu Matei ar.

Actrita Draga Olteanu Matei, internata n sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt

Actrita Draga Olteanu Matei este internata in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt si a fost supusa mai multor investigatii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiaza biliara, anunta Agerpres.

Draga Olteanu Matei a fost internata la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: motivul si starea actritei

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 84 de ani, a fost internata in Spitalul Judetean Piatra-Neamt si se afla sub supravegherea medicilor.

Draga Olteanu Matei. Ce vise premonitorii a avut marea actrita

Draga Olteanu Matei a povestit recent in emisiunea Voi cu Voicu despre visele premonitorii pe care le-a avut de-a lungul timpului si care i-au oferit informatii fel de fel. Stefan Banica a plecat in.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

Nissan Leaf, rival pentru Volkswagen e-Golf. Ce pret are masina care este de acum comercializata oficial si in Romania

A doua generatie a masinii electrice Nissan Leaf este comercializata oficial si in Romania, iar pretul de pornire este de 33. 990 Euro cu tot cu TVA, a anuntat Nissan Romania. Nissan Leaf este un redutabil.

Care este cea mai sanatoasa carne de pasare? Trebuie sa stii cum sa o gatesti

Bibilica este o pasare de marimea unei gaini. Are capul fara pene sau puf si poate fi recunoscuta dupa o proeminenta cornoasa dura pe frunte, deasupra ciocului. Este valorificata pentru oua si carnea alba cu gust fin, te.

Exista o legatura intre varsta si divort! Care este diferenta care duce mai rapid la sfarsitul unei relatii

Cercetatorii au descoperit ca separarea partenerilor este puternic influentata de diferenta de varsta. Predispozitia la divort creste odata cu diferenta de varsta, iar partenerii intre varstele carora.

Nutritionistul Mihaela Bilic demonteaza tot ce stiam pana acum despre branza. Care este cantitatea corecta pe care trebuie sa o consumam

Multe persoane se intreaba daca branza ingrasa. Este un aliment pe care il consumam in oricare parte a zilei si in diferite combinatii. Afla ce spune nutritionistul Mihaela Bilic despre.

Patriarhul Kiril a dezvaluit care este singurul lucru cepoate invinge terorismul

Patriarhul Kiril, liderul Bisericii Ortodoxe a Rusiei, sustine ca religia este singura modalitate prin care terorismul si radicalismul pot fi combatute. Nu vad nicio alta metoda prin care sa combatem baza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )