Libnet.ro
UNICEF

11:00

Draghia trimite Rapidul in optimile Cupei Romaniei

Online Sport Online Sport,
Draghia trimite Rapidul in optimile Cupei Romaniei

Rapid a eliminat Botosaniul din 16-imile Cupei Romaniei, scor 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare. Virgil Draghia, portarul giulestenilor, si-a ajutat echipa sa mearga in prelungiri printr-o serie de parade incredibile, pentru ca mai apoi, la penaltiuri, sa scoata in fata lui Ianc si sa ii ofere lui Nicolae Vasile posibilitatea de a califica echipa in optimile Cupei. continuă pe Online Sport

Rapid CFR Suceava, ASA Targu Mures si Rapid Bucuresti, calificate in optimile Cupei Romaniei

Rapid CFRSuceava,ASA Targu Mures si Rapid Bucuresti sunt celelalte trei echipe calificate, marti, in optimise Cupei Romaniei. Rapid CFRSuceava a invins Gaz MetanMedias cu scorul de 1-0,.

Pandurii, Otelul,CSMS Iasi si Rapid CFR Suceava, primele echipe calificate in optimile Cupei Romaniei

Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati, CSMS Iasi si Rapid CFR Suceava sunt primele echipe calificate in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Gaz Metan Medias paraseste competitia in saisprezecimi.

Rapid a reusit calificarea in optimile Cupei Romaniei la penaltiuri, eliminand FC Botosani

Invingatoarea meciului dintre Rapid si FC Botosani, din cadrul saisprezecimilor Cupei Romaniei, s-a decis dupa loviturile de departajare, giulestenii impunandu-se cu 5-4.

Primele echipe calificate in optimile Cupei Romaniei

Marti dupa-amiaza s-au disputat primele meciuri din faza 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei, iar favoritele s-au impus fara exceptie.

MINUT cu MINUT 16-imile Cupei Romaniei Rapid-FC Botosani 0-0 (5-4 d.l.d)

ASA Tirgu Mures-Concordia 4-1si Rapid-FC Botosani 0-0 5-4 dld), din cadrul fazei 16-imilor Cupei Romaniei, au fost transmise LIVE TEXT, marti, incepand cu ora 18:30.

Cupa Romaniei: Rapid Bucuresti invinge FC Botosani dupa loviturile de departajare / Gaz Metan Medias este eliminata surprinzator de Rapid CFR Suceava

Echipele Rapid Bucuresti, ASA Targu Mures, Rapid CFR Suceava, Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati si CSMS Iasi s-au calificat, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, in urma victoriilor pe care le-au obtinut in 16-imile competitiei.

Pandurii, Otelul si CSMS Iasi s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipele Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati si CSMS Iasi s-au calificat, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, in urma victoriilor pe care le-au obtinut in 16-imile competitiei. Pan.

ASA rupe Concordia si accede in optimile Cupei

ASA Tirgu Mures a eliminat Concordia Chiajna din 16-imile Cupei Romaniei, scor 4-1, intr-un meci in care reusita bulgarului Dyulgerov din debut a reprezentat un simplu foc de paie. Axente, Amauri si NDoye au inscris in contul gazdelor pana la pauza, scorul final fiind stabilit de primul, la capatul unei pase de geniu venita de la Ianis Zicu.

Rezultele primelor meciuri din saisprezecimile Cupei Romaniei

Marti se da startul saisprezecimilor Cupei Romaniei, fiind programate primele sase meciuri din aceasta faza a competitiei. Partidele se disputa intr-o singura mansa, optimile de finala urmand sa fie decise prin tragere la sorti.

Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat in faza a II-a a Cupei Romaniei

Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat fara probleme in faza a II-a a Cupei Romaniei dupa ce s-au impus in acest week-end, pe teren propriu, in cele doua partide tur si retur) disputate in compania formatiei Rapid Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )