Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dragnea: Daca PNL isi doreste sa rupa USL, atunci sa o faca mai repede

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Daca PNL isi doreste sa rupa USL, atunci sa o faca mai repede

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, daca PNL isi doreste sa rupa USL, atunci sa o faca mai repede, el aratand ca Guvernul trebuie sa inceapa sa refunctioneze. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, sa spuna.

Vicepremierul Liviu Dragnea a aratat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, relateaza Mediafax. Daca vor sa iasa de la guvernare, n. r. ) e bine sa o spuna pentru ca suntem in februarie, e un an intreg in fata, sunt masuri serioase care trebuie adoptate in urmatoarea perioada, a spus Dragnea. Citeste si: Dragnea: PSD, surprins ca PNL nu vrea patru vicepremieri Noi nu vrem sa iasa de la guvernare, Doamene fereste!, dar totusi avem o saptamana aproape de cand .

VIDEO Liviu Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, precizand ca PSD asteapta de la liberali sa fie contactati intr-un termen rezonabil pentru a discuta despre restructurarea guvernului propusa de premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Dragnea: Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bina sa o spuna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bine sa o spuna, precizand ca PSD asteapta de la liberali sa fie contactati intr-un termen.

PNL: Daca PSD nu mai vrea USL, iar pretentiile lui Voiculescu si PC sunt mai importante, sa spuna clar

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, sustine ca reprezentantii PSD ar trebui sa afirme clar si deschis daca nu mai doresc existenta USL si daca sunt mai importante pretentiile PC in actul de guvernare, precizand ca nu trebuie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )