Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Daca presedintele, din motive serioase, cere demisia unui sef de serviciu, nu ne opunem

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Daca presedintele, din motive serioase, cere demisia unui sef de serviciu, nu ne opunem

Daca presedintele Klaus Iohannis, din motive serioase, ii cere demisia unui sef de serviciu, cum ar fi SIE, PSD nu se va opune, a declarat vineri presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Costin Georgescu, fost sef al SRI: Daca un director al unui serviciu de informatii continua sa lucreze cu presedintele care i-a cerut demisia, intre cei doi va aparea un sambure de neincredere

Fostul sef al SRI Costin Georgescu a declarat ca in conditiile in care un director al unui serviciu de informatii continua sa lucreze cu presedintele care i-a cerut demisia, intre cei doi va.

Consiliul National al Rectorilor cere demisia ministrului Marius Bostan

Consiliul National al Rectorilor solicita demisia ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care prin declaratiile sale a adus o ofensa intregului sistem de educatie, inclusiv celui universitar,.

Consiliul National al Rectorilor cere demisia ministrului Comunicatiilor

Consiliul National al Rectorilor CNR), membru al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, solicita demisia ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care, prin declaratiile sale, a adus o ofensa intregului sistem de educatie, inclusiv celui universitar. Astfel, consiliul, care reprezinta 82 de universitati din Romania, in care activeaza aproape 30. 000 de cadre didactice, se solidarizeaza cu toti dascalii fata de jignirile ministrului Bostan.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )