Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dragnea ii face lui Tudose guvern pentru sase luni. Ce trebuie sa faca Tudose pentru a supravietui la Palatul Victoria

România Liberă România Liberă,
Dragnea ii face lui Tudose guvern pentru sase luni. Ce trebuie sa faca Tudose pentru a supravietui la Palatul Victoria

Noul premier va supravietui la Palatul Victoria doar daca va indeplini obiectivele stabilite de Liviu Dragnea. Draftul noului executiv poarta amprenta sefului PSD. continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 6 isi face televiziune online. Finantare pe 2017: 270.000 de euro pentru sase luni

Primaria sectorului 6, condusa de Gabriel Mutu PSD), intentioneaza sa infiinteze o televiziune online dedicata acestui sector. in acest scop, inainte de a fi trecut Consiliul local de sector, a fost supus dezbaterii publice, prin publicare pe site-ul institutiei, un proiectul de hotarare privind aprobarea derularii si finantarii in anul 2017 a proiectului .

Nicolae Badalau: Peste sase luni va fi o noua evaluare; nu vom tolera un guvern care sa nu duca la indeplinire programul de guvernare

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca si Cabinetul Tudose va fi evaluat peste sase luni, explicand ca partidul nu va tine un guvern care sa nu duca la indeplinire programul de guvernare.

Anuntul facut de un lider PSD: Peste sase luni va fi o noua evaluare a guvernului

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca si Cabinetul Tudose va fi evaluat peste sase luni, explicand ca partidul nu va tine un guvern care sa nu duca la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )