Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea ironizeaza candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat de presedinte

B1 B1,
Dragnea ironizeaza candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat de presedinte

Liviu Dragnea l-a ironizat pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte. intrebat daca anuntul lui Iohannis si revenirea lui Gabriel Oprea in politica. continuă pe B1

Vicepremierul Stanescu: Nu cred ca Iohannis va cstiga un nou mandat / Buzatu, seful PSD Vaslui: Intentia de a candida prevesteste o noua nenorocire pentru Romnia

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie, transmite news. ro.

Paul Stanescu: Nu cred ca presedintele Iohannis va castiga un nou mandat

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie.

Kelemen Hunor, despre candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat: Un presedinte in exercitiu se gandeste la un al doilea mandat si este absolut firesc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis de a candida pentru al doilea mandat de presedinte este unul firesc, in conditiile in care fiecare sef de stat, cu exceptia lui Emil Constantinescu, a facut acelasi lucru. El a spus ca UDMR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, insa a afirmat ca nu se grabesc sa il numeasca deoarece au o retinere daca pot castiga alegerile.

Reactii dupa anuntul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat: Ramane sa lupte impotriva a ceea ce fac PSD si Dragnea / Nu cred ca va castiga

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Sibiu, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat de presedinte. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat caacesta este un angajament al presedintelui de a lupta pentru o Romanie europeana.

Ce spun expertii despre candidatura lui Iohannis pentru al doilea mandat. Pe ce carte ar putea miza Dragnea si Tariceanu

Specialistii contactati de Adevarul analizeaza cat de oportun a fost momentul ales de presedintele Klaus Iohannis pentru anuntul unei noi candidaturi, in contextul in care condamnarea lui Liviu Dragnea inca era calda.

Vicepremierul Paul Stanescu: Nu cred ca Iohannis va castiga un nou mandat; in era Klaus Iohannis deja e mai rau, lucrurile nu merg bine deloc

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, nu vede cu ochi buni candidatura presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. El spune ca fiecare cetatean e liber sa faca orice si nu cr.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis: Sunt ferm hotarat sa candidez pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Sibiu, ca va candida pentru un nou mandat de presedinte. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei, a spus.

Kelemen Hunor, despre anuntarea candidaturii lui Iohannis pentru un nou mandat: Avem o oarecare retinere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis de a candida pentru al doilea mandat este unul firesc. Un presedinte in exercitiu se gandeste la un al doilea mandat si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )