Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea, mesaj pentru Iohannis in scandalul din DNA: Daca se dovedesc, lucrurile sunt foarte grave (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, mesaj pentru Iohannis in scandalul din DNA: Daca se dovedesc, lucrurile sunt foarte grave (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ia masuri in cazul in care acuzatiile la adresa procurorilor DNA, aparute in spatiul public, se dovedesc a fi. continuă pe B1

Scandalul PSD contra DNA: Dancila ii cere lui Tudorel Toader sa se intoarca urgent in tara. Ministrul Justitiei e in Japonia

Premierul Viorica Dancila ii cere ministrului Justitiei sa se intoarca rapid in Romania pentru a rezolva scandalul din jurul DNA. Aceasta a declarat luni ca nu vorbit inca cu ministrul Tudorel Toader insa a precizat ca o discutie este necesara intrucat lucrurile sunt ingrijoratoare.

Actorul Reg E Cathey, cunoscut pentru rolul sau din House of Cards, a murit la varsta de 59 de ani

Actorul Reg E Cathey, cunoscut pentru rolurile sale din House of Cards si The Wire, a murit la varsta de 59 de ani, relateazaBBC.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele PSD: Daddy, e groasa (MA) cu Valcov.

Traian Basescu, fostul presedinteal Romaniei, ii transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea ca menti.

Mesajul dureros al unei eleve pentru Iohannis: Muncim ca sclavii pe un salariu mizer, iar traiul e scump. Biserici apar precum ciupercile dupa ploaie, dar spitalele?

O eleva a Colegiului National Vlaicu Voda din Curtea de Arges i-a transmis un mesaj dureros presedintelui Klaus Iohannis. Deaconeasa Bianca-Stefania sustine ca dupa ce va termina liceul va pleca din Romania.

Patriarhia, mesaj pentru ministrul Finantelor: se intampla deja intr-un mod profesionist, articulat

Propunerea ministrului Finantelor ca Biserica sa foloseasca pentru problemele cu caracter social ban.

Kovesi NEAGA acuzatiile facute de procuroarea Iorga. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA

Laura Kovesi a negat presiunile invocate de procurorul Mihaiela Iorga Moraru asupra sa, legate de urgentarea dosarului unui fost ministru, al carui nume era vehiculat pentru postul de premier. Nu a existat.

Liviu Dragnea s-a DEZLANTUIT: MINCINOSII din Parlamentul European... (VIDEO)

In Parlamentul European a avut loc zilele acestea o dezbatere privind Legile Justitiei din Romania, in cadrul careia europarlamentarii populari, liberali si verzi au criticat schimbarile aduse acestor legi, dar s.

DEZBATERE PUBLICA Merita demolate cladirile vechi de pe Calea Calarasilor pentru largirea strazii din centrul Bucurestiului?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa aloce in bugetul primariei pe 2018 circa 175. 000 lei pentru un studiu de fezabilitate pentru largirea Caii Calarasilor. Artera se afla in centrul Capitalei, iar pe portiunea intre strada Popa Nan si Piata Corneliu Coposu are doar o banda pe sens, ocupata de linia de tramvai. Linia de tramvai e veche si neintretinuta, la fel si carosabilul, si in mod clar trebuie reabilitate. Largirea insa presupune in mod logic demolari, iar pe ambele parti ale strazii sunt peste 65 de cladiri monument istoric, carora li se adauga si cladirile vechi care nu au acest statut, dar care dau impreuna valoarea si farmecul strazii. Intreaga zona este protejata, scopul fiind tocmai conservarea ei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )