Libnet.ro
UNICEF

05:30

Kovesi NEAGA acuzatiile facute de procuroarea Iorga. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA

B1 B1,
Kovesi NEAGA acuzatiile facute de procuroarea Iorga. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA

Laura Kovesi a negat presiunile invocate de procurorul Mihaiela Iorga Moraru asupra sa, legate de urgentarea dosarului unui fost ministru, al carui nume era vehiculat pentru postul de premier. Nu a existat. continuă pe B1

Kovesi neaga existenta unor presiuni asupra Mihaielei Moraru Iorga legate de urgentarea dosarului unui fost ministru vehiculat ca posibil premier

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, neaga existenta oricarei presiuni asupra procurorului Mahaiela Iorga Moraru legate de urgentarea dosarului unui fost ministru, al carui nume era vehiculat pentru postul de premier.

Declaratiile pe larg FACUTE de Iorga Moraru. Acuzatii EXPLOZIVE la adresa lui Kovesi

Procuroarea Iorga Moraru a acuzat-o pe Laura Codruta Kovesi ca aceasta i-a cerut sa iasa cu un dosar al unui fost ministru ce ar fi urmat sa fie numit pentru pozitia de premier. Conform procuroarei, daca.

Reactia Laurei Codruta Kovesi, dupa acuzatiile aduse de fostul procuror DNA Mihaiela Iorga Morar

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a negat ca ar fi cerut urgentarea dosarului unui fost ministru care urma sa ajunga premier, asa cum a sustinut inculpata Mihaiela Moraru Iorga, adaugand ca nu a facut presiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )