Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragnea: PNL a facut cea mai murdara campanie acum; este un nonsens sa vorbesti de uniune nationala cu liberalii

Adevărul Adevărul,
Dragnea: PNL a facut cea mai murdara campanie acum; este un nonsens sa vorbesti de uniune nationala cu liberalii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca exclude un guvern de uniune nationala cu liberalii, sustinand ca PNL a facut o campanie murdara prin care a alimentat ura si divizarea si ca exista riscul ca o eventuala guvernare comuna a PSD cu PNL sa se termine dupa numai cateva luni. continuă pe Adevărul

FOTO. Fujitsu aduce in Romania cea mai noua tehnologie de identificare personala: scanarea palmei

Cea mai noua si, in acest moment, cea mai performanta tehnologie de identificare personala existenta pe plan mondial a fost prezentata, marti, la Bucuresti, de compania japoneza Fujitsu.

Studiu: securitatea cibernetica e cea mai mare provocare pentru IT in Romania

Cea mai mare provocare, in proportie de 66%, pentru departamentele IT ale companiilor in urmatorii trei ani o reprezinta securitatea cibernetica.

iti doresti sa calatoresti in siguranta si confort? Afla cum poti alege cea mai buna firma de transport persoane

Pentru societatea din prezent nevoia de a calatori este una foarte importanta. Desi timpul este cu siguranta cea mai importanta resursa disponibila, majoritatea persoanelor isi doresc sa aiba parte de siguranta si de confort atunci cand calatoresc.

La intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon: -17 grade. Meteorologii informeaza ca, in perioada urmatoare, vremea se va incalzi usor

Luni dimineata, la intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon, - 17 grade, transmist meteorologii din judetul Covasna.

Se naste o noua stea? Cine e jucatoarea de tenis din Romania care a primit premiul pentru cea mai buna ascensiune in 2016

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din Romania si o certitudine pe plan mondial, dar din urma vin deja si alte valori.

Simona Halep a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc.

Gala Tenisului Romanesc 2016: Simona Halep, cea mai buna jucatoare a anului - Tecau si Mergea, premiati pentru performanta de la Rio

Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc, eveniment care a avut loc duminica seara, in Bucuresti. Horia Tecau si Florin Mergea au fost premiati pentru cea mai buna performanta din tenisul romanesc la Jocurile Olimpice, medalia de argint.

Cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o cauti la un partener daca vrei o relatie fericita

Un psiholog si terapeut de cuplu sustine ca secretul unei relatii de succes este foarte simplu, iar cea mai de pret calitate a partenerului este una pe care de multe ori oamenii o trec cu vederea.

Cea mai noua nebunie: petreceri de vasectomie. De ce tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii si sarbatoresc acest lucru

Tot mai multe cupluri aleg sa nu aiba copii. Si in loc de botez, tinerii isi cheama prietenii la botezul unei masini noi, bucurandu-se de banii economisiti in lipsa unui copil.

Estimare Eurostat: Economia romaneasca a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari a Eurostat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )