Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea: Premierul Viorica Dancila a cerut convocarea CSAT

Antena3 Antena3,
Dragnea: Premierul Viorica Dancila a cerut convocarea CSAT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca o serie de ministri au semnat pentru convocarea CSAT in vederea emiterii unei hotarari privind propunerile de rectificare a bugetului de stat, scrisoarea de. continuă pe Antena3

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun. Liviu Dragnea neaga informatia

UPDATE:Liviu Dragnea a negat aceasta informatie, marti seara, intr-o aparitie televizata. Eu o sustin pe Viorica Dancila. Acest guvern nu va pleca pentru ca vrea Iohannis. ) Categoric nu o schimb.

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun

Conducerea PSD se va reuni in perioada 31 august- 2 septembrie la Neptun intr-un Comitet Executiv National. Potrivit unur surse citate de Hotnews, una va fi posibilitatea schimbarii premierului Viorica Dancila,.

USR: PSD sa o demita de urgenta pe Viorica Dancila

Uniunea Salvati Romania solicita PSD sa o demita de urgenta pe Viorica Dancila, precizand ca scrisoarea pe care aceasta a transmis-o liderilor europeni are un continut revoltator si periculos.

Eminenta cenusie a PSD, declaratii HALUCINANTE: S-a dorit sa fiu racolat de KGB si sa preiau functia de prim-ministru. Si Dragnea e amenintat cu MOARTEA

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic alPSD,a facut o serie de declaratii desprinse parca din filmele SF. Cel care a fost cond.

Mustata si coafura au devenit brand politic. Cu ce a iesit in evidenta Viorica Dancila

Cand spunem mustata ne gandim la Liviu Dragnea, cand e vorba de suvinte de par n-avem cum sa nu ni-l amintim pe Traian Basescu si freza care l-a facut celebru. Fiecare politician cu brand-ul lui. Vedem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )