Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dragnea: Scorul de la alegerile parlamentare e cel mai bun pentru PSD de la Revolutie incoace

Antena3 Antena3,
Dragnea: Scorul de la alegerile parlamentare e cel mai bun pentru PSD de la Revolutie incoace

Secretarul general al PSD si, totodata, seful de campanie al USL, Liviu Dragnea, raspunde intrebarilor lui Victor Ciutacu, in aceasta seara, de la ora 22. 00, la emisiunea Vorbe grele, de la Antena 3. continuă pe Antena3

Politicianul care a obtinut cel mai bun scor la alegerile parlamentare

Liberalul Marin Almajanu este cel care a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 9 decembrie. El a fost votat de 86% dintre cetatenii din colegiul 6,Teleorman, scrie Gandul. Explicatia data pentru reusita sa.

Mos Craciun, cel mai bun agent de vanzari

Spiritul Craciunului este mult mai mult decat o stare care cuprinde frenetic pe toata lumea, in fiecare an. in spatele luminilor, al preaplinului si al mirosului de scortisoara se afla un mecanism bine uns,.

Administratiile locale, decapitate de alegerile parlamentare.

Primari de orase, viceprimari, dar si o sumedenie de consilieri judeteni si locali vor parasi administratia pentru a deveni parlamentari. Administratiile locale au devenit banca de rezerve pentru partidele parlamentare. In lipsa de ceva mai bun, USL, cu precadere, a fost nevoit sa apeleze la actualii consilieri judeteni ori locali, pe care i-a trimis in Parlament. Numarul de mandate obtinut a fost cu mult mai mare decat sperau reprezentantii acestei aliantei politice. PNL, de exemplu, a .

Gheorghe Flutur: Avem un scor care nu ne place, am sperat la un rezultat mai bun

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la emisiunea Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca partidul sau a inregistrat un scor neplacut la alegerile parlamentare din 9 decembrie, insa.

LIVE TEXT. Ponta face bilantul PSD de la alegerile parlamentare.

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa pe marginea rezultatelor la alegerile parlamentare. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale premierului Victor Ponta. - PSD va avea 62 de senatori, fata de 48 in 2008, 158 de deputati, fata de 110 in 2008. - Vom avea cel mai mare gurp parlamentar - Succesul acesta nu ar fi fost posibil daca nu construiam USL - Candidatii nostri, imi doresc sa aiba reprezentare cat mai mare la europarlamentare -Vom .

LIVE TEXT. Ponta face bilantul PSD de la alegerile parlamentare. ...

Premierul Victor Ponta a sustinut, marti, o conferinta de presa in care a prezentat bilantul rezultatelor PSD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ponta a spus ca USL va avea 395 de parlamentari dintr-un total de 588 de senatori si deputati, ca premierul va fi propus din partea PSD, dar si ca PDL nu va fi asuprit de majoritatea USL din Parlament. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale premierului Victor Ponta. - PSD va avea 62 de senatori, fata .

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

Django Unchained, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, criticat pentru numeroasele scene rasiste

Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, renumit pentru excentricitatea sa, a provocat controverse in lumea cinematografica din cauza aspectelor rasiste pe care le surprinde, scrie Daily Mail. Filmul Django.

Andronescu: Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca se va bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei, precizand ca in 2012 invatamantul a primit 2,38% adica cea mai mica suma alocata vreodata, potrivit Mediafax. Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget pentru Educatie. Ordonanta de astazi regleaza finantarea invatamantului pana la aprobarea legii bugetului de stat. Deocamdata nu stim care va fi bugetul pe care-l va avea Educatia in 2013. Pana la aprobarea legii .

Crysis 3 va fi cel mai avansat joc de pe console

Intr-un interviu pentru VideoGamer. com, Cevat Yerli, CEO-ul Crytek, a facut niste declaratii foarte interesante despre Crysis 3. Acesta a spus ca acesta este cel mai avansat joc din punct de vedere tehnologic pe care il vom vedea lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3. Chiar daca probabil din alte puncte de vedere titluri precum Halo 4 sau Gears of War 3 il pot depasi din punct de vedere artistic, tehnologia folosita este clar superioara. Yerli sustine ca foarte putine jocuri .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )