Libnet.ro
UNICEF

20:30

Administratiile locale, decapitate de alegerile parlamentare.

România Liberă România Liberă,
Administratiile locale, decapitate de alegerile parlamentare.

Primari de orase, viceprimari, dar si o sumedenie de consilieri judeteni si locali vor parasi administratia pentru a deveni parlamentari. Administratiile locale au devenit banca de rezerve pentru partidele parlamentare. In lipsa de ceva mai bun, USL, cu precadere, a fost nevoit sa apeleze la actualii consilieri judeteni ori locali, pe care i-a trimis in Parlament. Numarul de mandate obtinut a fost cu mult mai mare decat sperau reprezentantii acestei aliantei politice. PNL, de exemplu, a . continuă pe România Liberă

Ora 10:00 - BEC anunta primele REZULTATE PARTIALE la ALEGERILE PARLAMENTARE.

Biroul Electoral Central BEC) va anunta luni, la ora 10:00, primele rezultate partiale ale alegerilor parlamentare care s-au desfasurat duminica, 9 decembrie, in Romania si in afara tarii. Urmatoarele ore la care Biroul Electoral Central, birourile electorale de circumscriptie si oficiile electorale ale sectoarelor municipiului Bucuresti vor furniza rezultate partiale la alegerile parlamentare sunt 14:00, 18:00 si 20:00. Citeste si EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2012: USL: intre 54 si 60%, .

Seful misiunii OSCE: Am evaluat ca alegerile parlamentare au fost in conformitate cu principiile OSCE

Seful misiunii Adunarii Parlamentare a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) de observare a procesului electoral de duminica, Wolfgang Grossruck, vicepresedintele al AP OSCE, a declarat astazi ca observatorii au apreciat ca alegerile parlamentare din Romania s-au desfasurat conform criteriilor OSCE, alegatorii avand posibilitatea de a exprima un vot informat, relateaza HotNews. ro.

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare: Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda, la Auckland

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare. Votul pentru alegerile parlamentare a debutat in afara tarii astazi, 8 decembrie 2012, la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei ora 7. 00 ora.

Vezi GREII ARD care au PIERDUT la alegerile parlamentare.

Rezultatele partiale de la alegerile parlamentare din 9 decembrie au inclinat balanta in favoarea Uniunii Social Liberale. Cu toate ca Vasile Blaga isi exprima dorinta ca ARD sa obtina un procent de 23% din voturi, alianta nu a reusit sa depaseasca, potrivit rezultatelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, mai mult de 16 %. Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, candidata ARD in Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest a pierdut alegerile in Colegiul uninominal 11 Ploiesti .

LIVE TEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. Ora 7. 47: 39 de sectii de votare din judetul Timis si patru din judetul Alba nu s-au deschis inca, pentru ca presedintii sectiilor de votare nu au putut ajunge din cauza ninsorilor. 18: Biroul Electoral Central BEC) va face duminica informari privind prezenta la urne la ora 11. 30, la ora 15. 30, la ora 19. 30 si la ora 22. 30, anunta Agerpres. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

LIVETEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. 45 Ion Iliescu a votat putin dupa ora 11:30, cu ganduri foarte deschise ca sa realizam o situatie mai stabila in tara si pentru realizarea unei majoritati limpezi in Parlament, esentiala pentru viata politica a tarii. 10:50 Premierul Victor Ponta a votat la Tg. Jiu cu speranta ca romanii vor intoarce o pagina din istoria noastra si vor deschide o alta despre care eu cred ca va fi mult mai buna. 10:30 Adrian Videanu a votat in Bucuresti pentru un viitor european, pentru ca prosperitatea pentru Romania se afla in Europa, nu in alta parte. 10:15 Crin Antonescu a votat in Alexandria, impreuna cu Liviu Dragnea: Nu stiu cat de masiva mai poate fi prezenta) avand in vedere stare meteorologica, din pacate vremea nu ne-a fost favorabila, ma refer la toti cei care vor sa voteze. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

LIVE TEXT. Ponta face bilantul PSD de la alegerile parlamentare. ...

Premierul Victor Ponta a sustinut, marti, o conferinta de presa in care a prezentat bilantul rezultatelor PSD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ponta a spus ca USL va avea 395 de parlamentari dintr-un total de 588 de senatori si deputati, ca premierul va fi propus din partea PSD, dar si ca PDL nu va fi asuprit de majoritatea USL din Parlament. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale premierului Victor Ponta. - PSD va avea 62 de senatori, fata .

LIVE TEXT. Ponta face bilantul PSD de la alegerile parlamentare.

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa pe marginea rezultatelor la alegerile parlamentare. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale premierului Victor Ponta. - PSD va avea 62 de senatori, fata de 48 in 2008, 158 de deputati, fata de 110 in 2008. - Vom avea cel mai mare gurp parlamentar - Succesul acesta nu ar fi fost posibil daca nu construiam USL - Candidatii nostri, imi doresc sa aiba reprezentare cat mai mare la europarlamentare -Vom .

Romania: in cautarea stabilitatii dupa alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare in Romania s-au incheiat, iar noul guvern se va confrunta acum cu sarcina descurajanta de abordare a provocarilor dificile ale politicii externe, scrie agentia americana de analiza a informatiilor Stratfor.

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea a obtinut mai multe voturi decat mentorul sau la alegerile parlamentare

Fosta secretara a lui Liviu Dragnea, inscrisa pe listele USL pentru alegerile parlamentare, a obtinut 75% din voturile exprimate in colegiul din Teleorman in care a candidat, scrie Ziarul Teleorman. Elena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3029 seconds )