Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana cand va obosi; eu nu-mi bat joc de ea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana cand va obosi; eu nu-mi bat joc de ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Antena 3, ca Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru pana in momentul in care va obosi, caz in care o va inlocui el, insa a apreciat aceasta varianta ca improbabila, intrucat Shhaideh are. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh va fi prim-ministru pana in momentul in care va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Nu imi bat joc de Guvern

Invitat pe platoul Antenei 3, presedintele Camerei Deputatilor si liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat ca premierul propus, Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru pana in momentul in care va obosi.

Dragnea, despre mandatul lui Shhaideh in fruntea guvernului: Va sta pana cand va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu

Invitat la Antena 3, Dragnea a raspuns acuzelor ca desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de prim-ministru ar fi doar o miscare pe termen limitat pentru a prelua el apoi fraiele guvernului. Va sta pana cand va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Daca nu va obosi, cum e cel mai probabil, va sta patru ani. Ritmul acestei guvernari va fi infernal a explicat Liviu Dragnea.

Mitropolitul Clujului despre Sevil Shhaideh: as fi dorit un premier roman si ortodox, pe Vasile Dancu

Mitropolitul Vadului, Feleacului si Clujului, Andrei Andreicut, ar fi preferat un premier roman si ortodox in locul propunerii lui Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh. iPS l-a si numit pe preferatul sau: vicepremierul Vasile Dincu, care ar corespunde tuturor criteriilor.

Dragnea, intrebat cand i-a venit ideea de a o propune premier pe Sevil Shhaideh: in campanie. Ei i-am spus luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca ideea de a o propune prim-ministru pe Sevil Shhaideh i-a venit in campania electorala, iar acesteia i-a spus luni, cand a chemat-o la el acasa, impreuna cu sotul. Dragnea a sustinut ca nu a mai spus nimanui si ca daca ar fi facut public numele pana acum vedeam reporteri prin Siria printre bombe, spunand ca sotul ei este seful serviciilor secrete ale lui Bashar Al-Assad.

Cine este Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD: un cetatean roman care are toate drepturile. Ea este fina lui Dragnea

Sevil Shhaideh este propunerea de prim-ministru inaintata de PSD pentru conducerea viitorului Guvern. Ea este originara din Constanta, fiind fina lui Liviu Dragnea.

Conturi cu numele Sevil Shhaideh au aparut pe Facebook, distribuind mesajele lui Liviu Dragnea

In asteptarea desemnarii ca prim-ministru de catre presedintele Klaus Iohannis, Sevil Shhaideh a aparut pe Facebook. Inexistent pana ieri in reteaua de socializare, numele ei a fost insusit de mai multe pagini de Facebook, unele arogandu-si o apartenenta oficiala la site-ul Guvernul Romaniei - gov. ro.

Vom avea premier marti, dupa Craciun. Iohannis a sunat-o pe Sevil Shhaideh

Presedintele Klaus Iohannis a amanat desemnarea noului premier pana dupa Sarbatori. Dupa ce presa a dezvaluit ca sotul lui Sevil Shhaideh propunerea PSD este sustinatorul dictatorului sirian Bashar al-Assad, Liviu Dragnea le-a cerut serviciilor secrete sa spuna public daca Shhaideh reprezinta vreun risc pentru securitatea nationala.

Firea in CGMB: Ca premier, eu..., in loc de Ca primar, in timp ce elogia nominalizarea in functia de sef al Guvernului a lui Sevil Shhaideh

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a starnit ovatii in deschiderea sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) cand, in loc sa spuna ca primar a spus ca premier, in timp ce elogia nominalizarea in fruntea noului Guvern a lui Sevil Shhaideh.

B1.ro. Clotilde Armand acuza: DRAGNEA, PONTA SI SEVIL SHHAIDEH, JAF DE MARI PROPORTII!

Clotilde Armand, vicepresedinta USR, nu sustine propunerea PSD la functia de prim-ministru - Sevil Shhaideh. Aceasta aminteste functiile ocupate de omul de incredere a lui Liviu Dragnea si afacerile paguboase pentru statul roman pe care cei doi le-au intreprins impreuna.

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )