Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dragnea vrea ca Diaspora sa voteze mai usor

Adevărul Adevărul,
Dragnea vrea ca Diaspora sa voteze mai usor

Liviu Dragnea a spus ca este sincer si ca sustine decizia Guvernului de a lua masuri pentru ca Diaspora sa voteze mai usor, el spunand ca trebuie sa le demonstreze romanilor din afara tarii ca numai o guvernare condusa de PSD le poate aduce rudelor ramase aici crestere nivelului de trai pe care o merita. continuă pe Adevărul

Dragnea: Sustin decizia Guvernului de a lua masuri pentru ca diaspora sa voteze mai usor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri seara, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca sustine decizia Guvernului de a lua masuri pentru ca diaspora sa voteze mai usor.

Google In Apps te ajuta sa gasesti mai usor orice ai avea in telefon

Google introduce o noua functie care va permite utilizatorilor sa gaseasca continutul din mai multe aplicatii folosind numai o singura casuta de cautare, scrie VentureBeat. Functia, denumita In Apps, este creata special pentru ca utilizatorii sa gaseasca ce vor mai usor in aplicatiile lor. De exemplu: in loc sa te duci in aplicatia YahooMail pentru [].

Un sat izolat pe o stanca a devenit atractie turistica: locuitorii, nevoiti sa sape un tunel ca sa faca mai usor legatura cu civilizatia FOTO VIDEO

Un sat izolat din China a devenit o importanta atractie turistica. Situat pe varful unei stanci, la 1700 de metri altitudine, acesta a fost aproape rupt de lume pentru mai bine de 600 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )