Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dragos Bota, pe lista neagra a mafiei. Interlopii din Timisoara planuiau asasinarea jurnalistului

Antena3 Antena3,
Dragos Bota, pe lista neagra a mafiei. Interlopii din Timisoara planuiau asasinarea jurnalistului

Procurorii DIICOT au descoperit ca interlopul Boncu Lucian a facut mai multe demersuri si chiar a gasit criminalii potriviti pentru a-l executa in strada pe jurnalistul Dragos Bota. continuă pe Antena3

Interlopii din Timisoara ajutati de politisti sa scape de anchete

Un politist din Timisoara ar fi ajutat interlopii sa scapa de anchetele DIICOT. Vorbim despre implicarea organului de ordin inclusiv intr-o cerere de executare a jurnalistului Dragos Bota.

Lider al lumii interlope din Timisoara, acuzat ca a ordonat uciderea unui jurnalist Un politist l-ar fi ajutat pe interlop cu informatii din ancheta

Lucian Adrian Boncu, lider al lumii interlope din Timisoara, a fost pus sub urmarire penala de procurorii DIICOT, el fiind acuzat ca a ordonat unor apropiati sa-l impuste pe jurnalistul Dragos Bota, editorul sef al publicatiei pressalert. ro, potrivit Agerpres. in acest caz este implicat si un politist, care l-ar fi ajutat pe Lucian Boncu cu informatii confidentiale despre ancheta DIICOT,.

DIICOT: Un interlop din Timisoara a ordonat impuscarea unui jurnalist local, iritat de articolele scrise de acesta

O grupare interlopa din Timisoara a planuit uciderea unui jurnalist local, anunta, joi, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Totul a pornit de la niste.

FOTO Un medic din Timisoara si-a lipit fotografia pe combinezonul de protectie, pentru ca pacientii sa ii poata vedea chipul

Tudor Parvanescu, medic cardiolog din Timisoara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus, si-a lipit pe combinezonul de protectie o fotografie cu el, pentru ca pacientii sai sa ii poata vedea chipul.

Masca si manusile devin obligatorii in spatiile publice din Timisoara

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Timisoara a instituit obligativitatea purtarii de masti medicale de protectie si manusi, in magazine, mijloacele de transport public si in spatiile publice administrative unde sunt relatii cu publicul.

CORONAVIRUS. Coridor feroviar special pentru ingrijitoarele romance care vor sa mearga la munca in Austria. Trenurile spre Viena vor pleca din Timisoara, incepand cu data de 2 mai

Mii de romane lucreaza ca ingrijitoare in Asutria. Pentru acestea, Guvernul de la Viena a anuntat ca va facilita transportul pe timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, din data de 2 mai, ingrijitorii romani vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )