Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragostea pluteste in aer. Rihanna si Chris Brown vor sa isi intemeieze o familie

Antena3 Antena3,
Dragostea pluteste in aer. Rihanna si Chris Brown vor sa isi intemeieze o familie

Dupa doi ani de relatie, alti trei despartiti si un episod de violenta conjugala care a facut inconjurul lumii, Rihanna si Chris Brown vor sa isi intemeieze o familie. Potrivit presei internationale,. continuă pe Antena3

Rihanna e nebuna sau dragostea e prea mare? Artista se marita cu Chris Brown!

In ultima perioada Rihanna petrece din ce in ce mai mult timp cu fostul ei iubit sau actualul), Chris Brown. Pe langa mesajele si pozele publicate chiar de RiRi sau Chris pe Twitter care ne-ar duce cu gandul ca cei doi s-au impacat, deocamdata nu exista nici o declaratie oficiala din partea celor doi.

Rihanna socheaza: Vrea sa ia o pauza in cariera si sa faca un copil cu Chris Brown

Nu doar ca s-au impacat, dar Rihanna si Chris Brown deja planuiesc sa aiba si un copil impreuna. Revista Closer sustine ca artista le-a cerut managerilor ei o pauza in caiera, pentru a avea mai mult timp.

Chris Brown confirma relatia cu Rihanna: A postat o imagine in care faimoasa cantareata apare in lenjerie intima langa el

Cantaretul Chris Brown a incarcat pe contul sau de Twitter o fotografie prin care confirma zvonurile cum ca el si Rihanna formeaza din nou un cuplu. in imaginea incarcata pe contul sau de microblogging,.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )