Libnet.ro
UNICEF

17:00

Drama pentru Radamel Falcao! El Tigre are sanse mici sa joace la Cupa Mondiala

Adevărul Adevărul,
Drama pentru Radamel Falcao! El Tigre are sanse mici sa joace la Cupa Mondiala

Radamel Falcao a iesit accidentat de pe teren in timpul unei partide din Cupa Frantei, fiind suspect de ruptura la ligamentele incrucisate. continuă pe Adevărul

Accidentare serioasa pentru Radamel Falcao. Columbianul, in pericol sa rateze Cupa Mondiala

Columbianul Radamel Falcao s-a accidentat la genunchi intr-un meci din Cupa Frantei si este in pericol sa rateze Cupa Mondiala din Brazilia. Fostul atacant de la FC Porto si Atletico Madrid a marcat pentru Monaco.

Radamel Falcao va rata Campionatul Mondial din Brazilia, din cauza unei accidentari

Radamel Falcao a primit joi rezultatele analizelor, care dau un verdict greu pentru moralul jucatorului: fotbalistul are ruptura de ligament incrucisat, ceea ce-l va tine departe de pe teren aproximativ sase luni si il va face unul dintre absentii Campionatului Mondial din Brazilia.

Gabriel Dumitrascu, Departamentul pentru Energie: Ministerul Finantelor are unele obiectii asupra Hotararii de Guvern privind memorandumul cu Rompetrol

Guvernul ar urma sa discute in urmatoarea sedinta actul normativ de aprobare a memorandumului privind stingerea datoriei Rompetrol. Proiectul de Hotarare de Guvern a fost discutat intr-o prima lectura si saptamana trecuta, insa nu a fost aprobat, fiind necesar avizul Ministerului Finantelor. Contactat de HotNews. ro, Gabriel Dumitrascu, directorul diviziei de privatizari din cadrul Departamentului pentru Energie, a spus ca Ministerul Finantelor va aviza proiectul, insa are unele obiectii, nejustificate din punctul sau de vedere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )