Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama prin care a trecut o mama din Rusia. Detalii cu impact emotional

B1 B1,
Drama prin care a trecut o mama din Rusia. Detalii cu impact emotional

O femeie, mama a doi copii, din Rusiaa avut parte de un incident cumplit, dupa ce sotul ei i-a taiat mainile cu un topor. Sotul acesteia a facut o criza de gelozie si banuia ca este. continuă pe B1

Instanta a ramas in pronuntare, in procesul prin care Liviu Dragnea contesta interdictia de a mai munci la atelier: Sunt inginer auto si asta e meseria mea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost audiat, in sistem de videoconferinta, de catre judecatori, in procesul prin care a contestat interdictia de a mai lucra la atelierul Penitenciarului Rahova, pe care.

Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Ianis Hagi a avut o afirmatie total neasteptata inaintea partidei cu Austria, din etapa a doua a Ligii Natiunilor. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a declarat ca partida din aceasta seara, de la Klagenfurt, este una mai usoara decat cea contra Irlandei de Nord. Vineri, tricolorii au dominat categoric partida, chiar si cu evolutia modesta a .

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele prin care 250.000 de elevi si profesorii din Bucuresti se pot testa de COVID-19 cu bani de la Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele propuse de primarul Gabriela Firea prin care 250. 000 de elevi, dar si profesorii se pot testa gratuit de Covid-19. Persoanele care se inscriu pentru testare vor primi un sprijin financiar in valoare de 200 de leibeneficiar ce va fi decontat unitatilor de specialitate in testare RTC-PCR afiliate proiectului, practic se vor testa gratuit.

Metoda prin care tii copilul acasa in pandemie, dezvaluita de un avocat: invatamantul e obligatoriu, parintii nu au voie sa tina copiii acasa

Invatamantul in Romania, in acest moment este pus la grea incercare. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii parintii se tem sa-si duca copii la ore si ar prefera sistemul de educatie online. cel putin pentru o perioada de timp, pana se stabilieaza lucrurile. Scoala romaneasca in plina pandemie Conform unui sondaj realizat in aceasta perioada, .

Guvernul ar putea modifica legea prin care nu se pot face listari timp de 2 ani, pentru a putea fi aplicata cum ar fi dorit PSD. Ar rezolva unele probleme

La initiativa PSD, anul acesta a fost adoptata o lege prin care se interzic listarile pe bursa ale companiilor de stat timp de 2 ani. HotNews. ro a scris despre acest lucru atat inainte, cat si dupa adoptare. Pentru ca au fost indicate unele probleme in aplicarea legii de catre Curtea Constitutionala, Ministerul Economiei a pregatit un proiect prin care sa consolideze ideea avuta de legiuitori, adica de Parlament proiectul fiind al PSD), si sa rezolve unele probleme ce pot sa apara in practica ce pot duce la blocaje in economie.

Fotbalistul legendar din Romania a ajuns sa livreze la Uber Eats. Situatia dramatica prin care trece

Multi jucatorii din Liga 1, de nivel cel mult mediocru, ajung in ziua de astazi sa castige sute de mii de euro. Dar super fotbalistii Romaniei din anii 60, 70 si 80 nu au fost la fel de norocosi. Si se pot considera cu siguranta nedreptatiti. Iar cei care nu au reusit sa isi faca .

USR a depus un proiect de lege prin care votul Diasporei la parlamentare se desfasoara timp de doua zile

Senatorul USR Radu Mihail a depus la Senat, in procedura de urgenta, un proiect de lege care prevede ca romanii din strainatate sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare de anul acesta. Initiativa legislativa mai arata ca numarul de parlamentari de diaspora sa fie marit la patru senatori si 10 deputati, precum si reducerea numarului de semnaturi necesare pentru inregistrarea candidaturii care sa fie de 0,5%, conform news. ro.

Tehnica bizara prin care pot fi gasite persoane decedate in paduri

Pare ca un episod din True Detective noua descoperire stiintifica. Cum gasesti ramasite umane intr-un ecosistem natural masiv precum padurea tropicala amazoniana? Potrivit unei noi.

Metodele inedite prin care companiile aeriene reusesc sa faca ceva bani, in ciuda restrictiilor de calatorie

Cand vine vorba sa faca bani, nimic nu este exclus pentru companiile aeriene care se confrunta cu cea mai grava criza din istorie, iar de la alune si pana la pijamale transportatorii aerieni vand orice pentru a putea traversa pandemia de coronavirus, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru memorie, dispozitie si concentrare, creierul foloseste mai mult de 20% din nevoile noastre calorice. Studiile de cercetare au descoperit ca procesele care se intampla in interiorul corpului nostru care duc la Alzheimer si alte forme de dementa incep cu ani inainte ca simptomele vizibile sa inceapa sa apara. Aceste .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )